Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Arsenal îşi ia adio de la titlu, după primul eşec din ultimii 10 ani în faţa rivalei Tottenham

Arsenal îşi ia adio de la titlu, după primul eşec din ultimii 10 ani în faţa rivalei Tottenham

Arsenal îşi ia adio de la titlu, după primul eşec din ultimii 10 ani în faţa rivalei Tottenham
15 Apr 2010   •   02:03


Tottenham a reuşit să îi dea o lovitură de graţie rivalei din nordul Londrei, Arsenal, învingând-o după zece ani cu 2-1 şi oprind-o în acelaşi timp din lupta pentru titlu în Premier League.

Echipa lui Harry Redknapp a obţinut abia a doua victorie în 29 de meciuri de campionat împotriva "tunarilor", graţie unui vole uluitor reuşit în minutul 10 de tânărul mijlocaş lateral Danny Rose, care a debutat în Premier League, şi a primului gol al sezonului pentru Gareth Bale, la două minute de la reluare.

Inspirată de revenirea lui Robin van Persie, din postura de rezervă, după o pauză de cinci luni din cauza unei accidentări, Arsenal a redus din handicap în minutul 85 prin Nicklas Bendtner, însă înfrângerea nu a putut fi evitată.

În urma acestui rezultat, Arsenal se află pe locul trei în clasament, la şase puncte în urma liderului Chelsea, cu patru etape înainte de final, şi a pierdut orice şansă de a mai câştiga titlul pentru prima oară din 2004.

Tottenham, care sărbătoreşte prima victorie în campionat în faţa lui Arsenal din noiembrie 1999, rămâne pe locul cinci, la doar un punct în urma lui Manchester City, care ocupă ultimul loc ce asigură calificarea în Liga Campionilor.

Alte rezultate:
Aston Villa 2 - 2 Everton
Wigan Athletic 0 - 0 Portsmouth

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Arsenal Londra Premier League
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close