Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Arsenal-Liverpool 1-1. Tunarii au făcut faţă cu un om mai puţin.Rezultate Anglia

Arsenal-Liverpool 1-1. Tunarii au făcut faţă cu un om mai puţin.Rezultate Anglia

Arsenal-Liverpool 1-1. Tunarii au făcut faţă cu un om mai puţin.Rezultate Anglia
21 Dec 2008   •   20:31

Liveropool a recuperat un gol pentru a egala cu Arsenal, care s-a văzut în zece oameni după ce a avut un jucător eliminat.
Liderii din Premier -Liverpool au ajuns pe Emirates căutând victoria ce ar fi însemnat încheierea viselor lui Arsenal la titlu. Totuşi, oaspeţii, fără Rafael Benitez care se recupera după o operaţie mia erau lipsiţi şi de Andrea Dossena sau Javier Mascherano.
Arsenal, în schimb a făcut o singură schimbare faţă de meciul cu Middlesbrough de săptămâna trecută.
Debutul meciului a adus ocazii de ambele părţi. Totuşi, spre jumătatea primei reprize, tunarii au preluat conducerea graţie unui gol superb. O pasă de 60 de metri a lui Nasri l-a găsit pe van Persie la marginea careului. Olandezul a stopat balonul pentru ca apoi să înscrie după ce a trecut de Jamie Carragher.
Golul a adus în mod vizibil relaxare în jocul lui Arsenal, dar cu câteva minute înainte de finalul primei reprize, Liverpool reuşeşte egalarea.
Keane a profitat de o apărare slabă a lui Arsenal şi reuşeşte să înscrie. Liverpool putea să treacă şi în avantaj, dar nu au mai putut găsi poarta.
Au mai venit apoi şi alte veşti proaste pentru Arsenal la puază. Cesc Fabregas nu a mai putut continua după o accidentare la genunchi.

Oaspeţii au început repriza a doua de unde au încheiat, fiind superiori la posesie. Oricum cel mai important moment al reprizei a venit în minutul 15 când Adebayor primeşte un al doilea galben, iar Arsenal se vede în zece oameni.
Decizia i-a înfuriat pe jucători, cât şi pe Arsene Wenger.
Cu toate acestea, eliminarea a prins bine echipei, care a făcut faţă cu succes lui Liverpool ce părea lipsită de idei în superioritate numerică. În final, oaspeţii au trebuit să se mulţumească un un egal 1-0 Arsenal (van Persie, 24
1-1 Liverpool (Keane, 42)
Momentan Liverpool se menţine pe primul loc cu 39 de puncte, două mai mult decât Chelsea, care are meci luni.

Rezultate Premier League
West Bromwich A. 2 - 1 Manchester C.
Newcastle U. 2 - 1 Tottenham H.
Arsenal 1 - 1 Liverpool

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Arsenal Londra Liverpool
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close