Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Arsenal nu reuşeşte decât un egal contra ultimei clasate din Premier (VIDEO)

Arsenal nu reuşeşte decât un egal contra ultimei clasate din Premier (VIDEO)

Arsenal nu reuşeşte decât un egal contra ultimei clasate din Premier (VIDEO)
30 Oct 2008   •   03:41

O revenire de zile mari a lui Tottenham Hotspur ce le-a adus un egal în faţa rivalilor de la Arsenal, iar Liverpool rămâne lider în Premier League. Tunarii londonezi nu au reuşit decât un 4-4 contra lui Tottenham, care rămâne în continuare pe ultimul loc în clasament.
Spurs l-a înlocuit duminică pe antrenorul Juande Ramos cu Harry Redknapp şi în aceeaşi zi au obţinut prima victorie din sezon contra Bolton Wanderers. Sărbătoarea a continuat şi în primele minute ale meciului de miercuri contra Arsenal, când fostul ?tunar? David Bentley a înscris primul gol pentru Tottenham cu un şut de la 35 de metri.Dar Mikaël Silvestre a egalat, iar William Gallas şi Emmanuel Adebayor au dus scorul la 3-1 la pauză.
Darren Bent a reuşit să reducă din diferenţă, dar Robin van Persie a băgat şi el mingea în plasă imediat. Când mai era un minut de joc, Jermaine Jenas a înscris, iar în prelungiri Aaron Lennon a salvat un punct pentru Tottenham. În doar patru zile, noul antrenor a reuşit să readucă lui Tottenham Hotspur respectul de sine şi i-a inspirat în revenirea spectaculoasă din meciul de miercuri.
În alte meciuri, Liverpool rămâne în fruntea clasamentului după zece etape, cu 26 de puncte. Steven Gerrard a reuşit transformarea unui penalti ce a dus la victoria cu 1-0 în faţa lui Portsmouth FC.
Manchester United FC a reuşit un 2-0 cu West Ham, graţie dublei lui Cristiano Ronaldo


Rezultate in Premier League
Arsenal- Tottenham 4- 4
Aston Villa - Blackburn 3 - 2
Bolton - Everton 0-1
Fulham - Wigan 2-0
Hull City - Chelsea 0-3
Liverpool - Portsmouth 1- 0
Man Utd - West Ham 2-0
Middlesbrough - Man City 2- 0
Stoke - Sunderland 1- 0
Antena3.ro

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close