Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Arsenal pierde în semifinalele Cupei Ligii Angliei, în faţa unei divizionare secunde

Arsenal pierde în semifinalele Cupei Ligii Angliei, în faţa unei divizionare secunde

Arsenal pierde în semifinalele Cupei Ligii Angliei, în faţa unei divizionare secunde
13 Ian 2011   •   13:53

Speranţele lui Arsenal de a ajunge în finala Cupei Ligii Angliei pentru a şaptea oară au primit o lovitură miercuri, când divizionara secundă Ipswich a câştigat prima manşă a semifinalelor cu 1-0.

Învinsă cu 7-0 de Chelsea în Cupa Angliei, duminică, echipa gazdă şi-a revenit în ultimul meci cu antrenorul interimar Ian McParland pe bancă, noul tehnician, Paul Jewell, privind meciul din tribună. Jewell, care a dus pe Wigan de două ori în Premier League, speră să o ducă pe Ipswich în finală după returul de la Londra, de pe 25 ianuarie, însă obiectivul lui principal este să ajute echipa să evite retrogradarea în liga a treia.

Rezultatul, stabilit de atacantul Tamas Priskin în minutul 78, a amintit de victoria faimoasă obţinută de Ipswich în finala Cupei Angliei din 1978, o victorie care a dat startul zilelor de glorie ale clubului sub conducerea regretatului Bobby Robson, care a culminat cu două locuri secunde în Premier league şi un triumf în Cupa UEFA.

Blackpool, un coşmar pentru Liverpool
Altfel, în campionat, noul manager al lui Liverpool, Kenny Dalglish, a suferit a doua înfrângere consecutivă, miercuri, când nou-promovata Blackpool a reuşit "dubla" în faţa multiplei campioane a Angliei. Liverpool a pierdut cu 2-1, într-o reeditare a partidei de acasă, din octombrie. Rezultatul îi lasă pe cormorani pe locul 13 în campionat, în urma rivalilor de la Everton, în timp ce Blackpool a urcat pe locul 9, alături de Blackburn şi Newcastle, cu 28 de puncte, dar cu meciuri mai puţine disputate faţă de cele două formaţii.

×
Subiecte în articol: Arsenal Londra Cupa Ligii Angliei
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close