Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Arsene Wenger, după eliminarea din Liga Campionilor: Am trăit cea mai dezamăgitoare seară

Arsene Wenger, după eliminarea din Liga Campionilor: Am trăit cea mai dezamăgitoare seară

Arsene Wenger, după eliminarea din Liga Campionilor: Am trăit cea mai dezamăgitoare seară
06 Mai 2009   •   13:08


Arsene Wenger a fost lăsat să reflecteze asupra celei mai dezamăgitoare seri din cariera sa la Arsenal, după înfrângerea suferită în faţa celor de la Manchester United, marţi, în partida retur a semifinalelor Ligii Campionilor. Tehnicianul a promis însă că tânăra sa formaţie se va lupta cândva din nou cu cei mai buni.

"Tunarii" au primit două goluri în trei minute, în prima repriză, care au finalizat practic lupta pentru calificare, Arsenal având nevoie să mai înscrie de patru ori. Cristiano Ronaldo a mai înscris un gol pe contraatac, după o oră de joc, înainte ca Robin Van Persie să marcheze din penalty.

"Este cea mai dezamăgitoare noapte. Am simţit că fanii se pregătiseră pentru o seară măreaţă şi să dezamăgeşti oamenii care stau în spatele echipei este foarte dureros", a spus Wenger.

"Nu simţim că am jucat această semifinală a Ligii Campionilor, pentru că eram eliminaţi după 10 minute. Meciul se terminase înainte să înceapă, ăsta este cel mai greu lucru de digerat. Doar noi suntem vinovaţi, dar este foarte dezamăgitor să te lupţi aşa mult timp, să ajungi acolo şi să dai cu piciorul la tot aşa cum am făcut noi", a mai declarat Arsene Wenger.

Antena3.ro

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close