Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Arsene Wenger: Ratarea calificării la Cupa Mondială de către Franţa ar fi un dezastru

Arsene Wenger: Ratarea calificării la Cupa Mondială de către Franţa ar fi un dezastru

Arsene Wenger: Ratarea calificării la Cupa Mondială de către Franţa ar fi un dezastru
08 Oct 2009   •   19:39


Antrenorul echipei Arsenal Londra, Arsene Wenger, este îngrijorat de faptul că Franţa ar putea rata calificarea la Cupa Mondială din vara viitoare, o posibilitate pe care o consideră drept o catastrofă.

Francezii au avut parte de o campanie preliminară haotică, presărată cu scandaluri şi înfrângeri, cedând nouă puncte în opt partide în grupa României. Franţa ocupă locul secund în Grupa a 7-a, însă la patru puncte în spatele Serbiei şi se pare că trebuie să treacă şi printr-un dificil play-off.

"Dacă Serbia câştigă un meci este calificată direct şi noi ajungem în play-off. Franţa nu a avut constanţă o perioadă, dar în ultimele două meciuri a jucat chiar bine. Ar fi un dezastru să nu se califice", a spus Wenger, pentru site-ul oficial al lui Arsenal.

Selecţionerul Raymond Domenech a atras multe critici pentru modul în care i-a condus pe Les Bleus în preliminarii, dar Wenger spune că este important ca fanii să îl susţină pe antrenorul naţionalei. "Este foarte important pentru Franţa să câştige, astfel că trebuie să fim toţi alături de selecţioner şi să îl susţinem", a mai spus Wenger.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Arsene Wenger Arsenal Londra
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close