Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Arsene Wenger va primi scuze oficiale, după ce arbitrii l-au eliminat la derby-ul cu Manchester (VIDEO)

Arsene Wenger va primi scuze oficiale, după ce arbitrii l-au eliminat la derby-ul cu Manchester (VIDEO)

Arsene Wenger va primi scuze oficiale, după ce arbitrii l-au eliminat la derby-ul cu Manchester (VIDEO)
30 Aug 2009   •   18:11

Tehnicianul formaţiei Arsenal Londra, Arsene Wenger, va primi scuzele şefului arbitrilor, Keith Hackett, după eliminarea lui de la meciul pierdut la Manchester, 1-2 cu United. Wenger a fost trimis în tribună de arbitrul Mike Dean, în prelungirile partidei de sâmbătă, după ce al patrulea oficial, Lee Probert, l-a avertizat pe central că antrenorul a lovit o sticlă de apă după un gol anulat lui Arsenal.

Preşedintele Asociaţiei Managerilor din Anglia, Richard Bevan, a fost înştiinţat de Hackett că Wenger va primi scuzele arbitrilor. "Am vorbit cu Keith Hackett şi a recunoscut că situaţia a fost o greşeală ce a creat un moment inutil de tensiune cu un minut rămas de disputat de joc. Lee Probert nu a ştiut cum să rezolve problema. Deşi corectă din punct de vedere legal, decizia a fost total scoasă din contextul jocului şi a fost urmată de aiureala privind locul unde ar trebui să stea Arsene Wenger", a spus Bevan.

După eliminarea lui, Wenger nu a ştiut unde să se ducă şi iniţial s-a aşezat pe banca de rezerve a lui Arsenal, iar apoi în tribuna de pe Old Trafford, ca arbitrul să insiste escortarea tehnicianului la tunelul pe unde ies echipele de pe teren, făcând astfel o scenă gratuită, de câteva minute.

Wenger şi-a vărsat nervii pe o sticlă de apă după ce golul egalizator a fost anulat, pentru un ofsaid la William Gallas, dar antrenorul a declarat la final că ieşirea nervoasă a fost cauzată de faptul că echipa sa nu a reuşit să egaleze şi nu de decizia arbitrului.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Arsene Wenger Arsenal Londra
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close