Antena 3 CNN Sport Fotbal extern AS Roma elimină Udinese şi dispută cu Inter a cincea finală de Cupa Italiei în şase ani (VIDEO)

AS Roma elimină Udinese şi dispută cu Inter a cincea finală de Cupa Italiei în şase ani (VIDEO)

AS Roma elimină Udinese şi dispută cu Inter a cincea finală de Cupa Italiei în şase ani (VIDEO)
Sursa foto: claudio ranieri
21 Apr 2010   •   23:54

AS Roma este a doua echipă calificată în finala ediţiei 2009/2010 a Cupei Italiei. Romanii au eliminat, miercuri, pe Udinese în ciuda înfrângerii cu scorul de 1-0 înregistrate pe Stadio Friuli. Scorul de 2-0 obţinut de romani în tur, pe Stadio Olimpico din capitala Italiei, s-a dovedit decisiv. Finala din acest sezon va fi a cincea în ultimii şase ani disputată de cele două echipe.
Emoţiile au fost risipite de trupa lui Claudio Ranieri în privinţa calificării încă din tur. Acest lucru le-a permis romanilor să joace fără vedetele Totti şi Vucinic la Udinese, pentru a-i odihni pentru meciurile din campionat. Ca urmare, Roma nu a fost foarte periculoasă în atac mare parte din meci, iar ocaziile mari au venit după intrarea muntenegreanului. Golul victoriei celor de la Udinese a fost marcat de Alexis Sanchez în minutul 81, dar reuşita sa nu a contat în economia calificării.

Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close