Antena 3 CNN Sport Fotbal extern AS Roma, în "sferturile" Cupei Italiei după 3-1 cu Triestina. Următoarea adversară, Inter (VIDEO)

AS Roma, în "sferturile" Cupei Italiei după 3-1 cu Triestina. Următoarea adversară, Inter (VIDEO)

AS Roma, în "sferturile" Cupei Italiei după 3-1 cu Triestina. Următoarea adversară, Inter (VIDEO)
Sursa foto: matteo brighi
13 Ian 2010   •   12:10

Formaţia antrenată de Claudio Ranieri a obţinut, marţi, calificarea în faza următoare a Cupei Italiei cu o victorie oarecum uşoară împotriva divizionarei secunde Triestina. Oaspeţii au condus ceva timp pe tabelă, dar nu au putut rezista dominării romanilor, care au înscris de trei ori. Adrian Piţ a jucat o repriză la Roma, în timp ce Lobonţ a rămas pe bancă tot meciul.
Doar cinci minute le-au trebuit oaspeţilor să treacă la conducerea meciului. Della Rocca a transformat un penalty în minutul 5, aducând Triestina în avantaj. Roma s-a aruncat în atac din acel moment, iar răsplata a venit chiar înainte de pauză, când Brighi a egalat cu un şut plasat la colţul de jos al porţii. Vucinic a dus scorul la 2-1 în minutul 60, iar Baptista a risipit emoţiile în minutul 80.
Sferturile de finală ale Cupei vor fi diferite pentru Roma, întrucât acolo echipa din Capitală va întâlni un adversar de calibru, pe Inter Milano.

Restul partidelor din optimile de finală ale Cupei Italiei se vor disputa miercuri şi joi:
AC Milan - Novara (D3)
Genoa - Catania
Juventus - Napoli
Fiorentina - Chievo
Udinese - Lumezzane (D3)
Lazio - Palermo
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: AS Roma Inter Milano Claudio Ranieri
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close