Antena 3 CNN Sport Fotbal extern AS Roma, noul lider din Serie A după 2-1 cu Atalanta. Rezultate Italia (VIDEO)

AS Roma, noul lider din Serie A după 2-1 cu Atalanta. Rezultate Italia (VIDEO)

AS Roma, noul lider din Serie A după 2-1 cu Atalanta. Rezultate Italia (VIDEO)
Sursa foto: mirko vicinic
11 Apr 2010   •   18:36

AS Roma a învins, duminică, Atalanta pe teren propriu şi a profitat, astfel, de pasul greşit făcut cu o zi înainte de Inter în deplasarea de la Florenţa, 2-2. "Giallorossi" au trecut pe primul loc în clasamentul Serie A, cu un punct avans în faţa lui Inter, în condiţiile în care au mai rămas cinci etape de jucat în Italia.
Echipa din "Cetatea Eternă", aflată într-o formă senzaţională în Serie A, nu a avut mai probleme nici în meciul cu Atalanta, de pe Stadio Olimpico. Muntenegreanul Vucinic a fost cel care a deschis scorul în minutul 12, iar Marco Casetti a dublat avantajul echipei sale în minutul 27. Atalanta a mai reuşit doar un gol de onoare, marcat de Tiribocchi în minutul 53, iar Roma obţine cele trei puncte care o duc în fruntea campionatului italian.
Tot duminică s-au mai disputat partidele:
Siena - Bari 3-2
Juventus - Cagliari 1-0
AC Milan - Catania 2-2
Palermo - Chievo 3-1
Bologna - Lazio 2-3
Livorno - Udinese 0-2
Fiorentina - Inter 2-2, rezultatul care a dus la schimbarea liderului:
Inter a salvat în ultimul sfert de oră o remiză la Florenţa, dar acest rezultat nu a fost suficient pentru a-şi păstra primul loc. Keirrison a deschis scorul pentru Fiorentina în partida de sâmbătă, în minutul 12, dar Inter a egalat prin Diego Milito în minutul 75. Milanezii au preluat conducerea şase minute mai târziu prin Eto'o, dar partida nu s-a terminat 1-2, întrucât Kroldrup şi-a readus şi el echipa în meci.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Serie A AS Roma fiorentina
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close