Antena 3 CNN Sport Fotbal extern AS Roma şi-a luat revanşa: 2-1 cu CFR Cluj. Rada a marcat în poarta lui Lobonţ

AS Roma şi-a luat revanşa: 2-1 cu CFR Cluj. Rada a marcat în poarta lui Lobonţ

AS Roma şi-a luat revanşa: 2-1 cu CFR Cluj. Rada a marcat în poarta lui Lobonţ
28 Sep 2010   •   23:39

CFR Cluj nu a mai reuşit să producă minunea din 2008. Atunci, la debutul în Liga Campionilor, ardelenii au şocat Europa cu un 2-1 pe Stadio Olimpico din Roma. Acum a fost rândul celor de la AS Roma să se impună cu 2-1, la capătul unui meci în care CFR Cluj a avut ocazii bune de a trece în avantaj.

CFR Cluj a fost însă ocolită de norocul pe care l-a avut în 2008. În minutul 31, Lacina Traore a scăpat singur cu Bogdan Lobonţ, dar a ratat incredibil. Ivorianul a trecut cu uşurinţă de Nicolas Burdisso şi a şutat puternic din colţul careului de 6 metri. Fără reacţie, Lobonţ a avut noroc, mingea trimisă de Traore lovind tranversala. Acesta ar fi putut să îi paseze la 6 metri lui Juan Culio, care era singur în careul roman.

În numai două minute, Vucinici a trecut şi el pe lângă deschiderea scorului, Nuno Claro având două intervenţii impecabile. Debutul reprizei secunde l-a găsit pe Traore din nou la finalizare. După o pasă genială cu călcâiul al lui Culio, ivorianul a şutat de la marginea careului direct în stâlpul porţii din dreapta lui Lobonţ, portarul român al italienilor scăpând din nou cu faţa curată.

Scorul a fost deschis în minutul 69 de Mexes, în urma unei centrări din corner a lui Pizarro. Fundaşul francez a şutat din centrul careului, fără şanse pentru Nuno Claro. În minutul 73, Marco Borriello a plecat de la limita ofsaidului şi a reluat dintr-o bucată, fără să se uite la poartă, pe lângă Nuno Claro, pasa excelentă a lui De Rossi. Era 2-0 şi zarurile păreau aruncate. A relansat partida în Rada, care a marcat cu capul în urma unei centrări a lui Culio, exact ca în meciul cu Basel din etapa trecută. A fost însă doar un gol de consolare.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: AS Roma Liga Campionilor CFR Cluj
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close