Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Atentat la petrodolarii şeicilor. Eto'o cere de la Manchester City 1 milion de euro pe lună salariu!

Atentat la petrodolarii şeicilor. Eto'o cere de la Manchester City 1 milion de euro pe lună salariu!

Atentat la petrodolarii şeicilor. Eto'o cere de la Manchester City 1 milion de euro pe lună salariu!
Sursa foto: samuel etoo
14 Iun 2009   •   17:49

Cel mai bun fotbalist din ţara "leilor camerunezi", atacantul Samuel Eto'o le-a transmis şefilor lui Manchester City că nu e interesat de se transfere acolo dacă nu primeşte un salariu regal, de 12 milioane de euro pe an, adică 1 milion în fiecare lună. Barcelona i-ar prelungi contractul lui Eto'o, dar camerunezul le cere catalanilor un salariu mai mare decât aceştia sunt dispuşi să plătească.
Numele jucătorului a fost legat, în ultima vreme, de un transfer la Inter Milano, ca parte din trecerea lui Zlatan Ibrahimovic pe Camp Nou. Eto'o pare, însă, să nu agreeze această mişcare, şi este dorit, pe lângă echipele numite deja, de Manchester United şi Liverpool.
"Multe cluburi îl vor pe Eto'o. Vom face tot ce vom putea să îi prelungim contractul, pentru că, în opinia mea, el este cel mai bun atacant din lume. Dar avem o structură salarială pe care o vom respecta. Ne-ar plăcea să-i prelungim contractul lui Eto'o, dar nu cu orice preţ. În contextul crizei economice mondiale, trebuie să fim şi noi un exemplu. Sper că ne înţelege", a spus preşedintele Barcelonei, Joan Laporta, informează Mediafax.
Gruparea Manchester City aparţine Şeicului Mansour bin Zayed Al Nahyan al Emiratelor Arabe Unite, membru al familiei regale şi deţinătorul unei averi personale estimate la 33 de miliarde de lire sterline.
Antena3.ro

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close