Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Athletic Bilbao-Real Madrid 2-5. Spectacol în Ţara Bascilor (VIDEO)

Athletic Bilbao-Real Madrid 2-5. Spectacol în Ţara Bascilor (VIDEO)

Athletic Bilbao-Real Madrid 2-5. Spectacol în Ţara Bascilor (VIDEO)
15 Mar 2009   •   10:01

Real Madrid continuă cursa de urmărire a Barcelonei în Primera. Umilită la mijlocul săptămânii pe Anfield, campioana Spaniei s-a răzbunat pe Athletic Bilbao, pe care a învins-o clar cu 5-2, la capătul unei partide în care gazdele au avut doi eliminaţi, iar olandezul Huntelaar a reuşit o dublă.

Oaspeţii au marcat primii, Robben finalizând o acţiune personală. Heinze a jucat apoi rolul de înger şi demon pentru echipa sa. A dus scorul la 2-0 pentru Real, pentru ca apoi să-şi înscrie un autogol. Bascii ai reuşit să egaleze până la pauză, prin Llorente, deşi evoluau deja cu un om mai puţin după eliminarea lui Yeste. Imediat după debutul părţii secunde, Huntelaar i-a adus din nou în avantaj pe ?galactici?, pentru ca Martinez să fie şi el eliminat după câteva minute. De aici, nu a mai fost decât o joacă pentru madrileni, care au mai punctat prin acelaşi Huntelaar şi prin Higuian. Victorie pentru echipa lui Juande Ramos, care speră acum la un pas greşit al Barcelonei în deplasarea de la Almeria.



Valencia continuă perioada nefastă. ?Liliecii? nu au obţinut decât o remiză pe propriul teren în faţa Huelvei. Oaspeţii au deschis scorul prin Camunas, egalarea fiind adusă pe final de Hernandez.

Antena3.ro

×
Parteneri
Incendiu puternic la locomotiva unui tren cu zeci de călători, în gara Hodoni din Timiș
x close