Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Atletico Madrid câştigă Cupa Regelui, în urma unui meci tensionat împotriva Realului

Atletico Madrid câştigă Cupa Regelui, în urma unui meci tensionat împotriva Realului

Atletico Madrid câştigă Cupa Regelui, în urma unui meci tensionat împotriva Realului
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
18 Mai 2013   •   09:29
Disputată vineri seara, finala Cupei Regelui la fotbal a fost câştigată de Atletico Madrid, care a dispus de Real Madrid, cu scorul de 2-1 (după prelungiri), conform Mediafax.

Jucând, practic, acasă, pe stadionul Santiago Bernabeu, în prezenţa a 80.000 spectatori, Real Madrid a deschis scorul încă în minutul 14 prin Cristiano Ronaldo, dar Atletico a egalat în minutul 35, când a înscris Diego Costa (foto), golul victoriei fiind reuşit de Miranda în minutul 98. 
 
Atletico Madrid a obţinut, astfel, pentru a 10-a oară Cupa Spaniei, în timp ce Real Madrid termină sezonul fără trofeu, după ce a pierdut titlul în favoarea marii rivale, FC Barcelona, şi a fost eliminată în semifinalele Ligii campionilor, de Borussia Dortmund. 
 
De altfel, aceste frustrări s-au văzut în nervozitatea de pe bancă (Mouriho a fost expulzat de pe banca tehnică în minutul 76) şi de pe teren (Cristiano Ronaldo, eliminat în minutul 115). Şi de la Atletico a existat un eliminat, Gabi, în prelungirile-prelungirilor, minutul 120+5, pentru al doilea cartonaş galben. 
 

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close