Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Atletico Madrid şi Villarreal, eliminate din Cupa Regelui. Alcorcon produce o nouă surpriză

Atletico Madrid şi Villarreal, eliminate din Cupa Regelui. Alcorcon produce o nouă surpriză

Atletico Madrid şi Villarreal, eliminate din Cupa Regelui. Alcorcon produce o nouă surpriză
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    22 Dec 2011   •   10:48

Atletico Madrid şi Villarreal au fost eliminate surprinzător din Cupa Regelui de echipe din diviziile inferioare, în timp ce Alcorcon, formaţia care în urmă cu două sezoane învinge cu 4-0 pe Real Madrid, s-a calificat în faţa celor de la Zaragoza.

Învinsă surprinzător de Albacete în prima manşă (1-2), Atletico Madrid a pierdut şi returul de pe teren propriu cu echipa din liga a doua, scor 0-1, adâncind criza în care se află trupa lui Gregorio Manzano, al cărui post este în pericol, din cauza rezultatelor slabe.

Până când voi fi informat despre altceva, voi continua să-şi fac munca cât pot de bine, ca un profesionist”, a declarat Manzano, care ar putea fi înlocuit de argentinianul Diego Simeone, fost jucător al madrilenilor.

Nici Villarreal nu s-a descurcat mai bine, fiind învinsă acasă de Mirandes, scor 0-2, după ce meciul tur se încheiase la egalitate (1-1).

Conducerea „Submarinului galben” a decis imediat după finalul partidei să-l concedieze pe antrenorul Juan Carlos Garrido, echipa aflându-se într-o criză prelungită. Villarreal se află pe locul 17 în campionat şi a terminat pe ultima poziţie în grupele Ligii Campionilor, fără a obţine vreun punct.

După ce în urmă cu doi ani a eliminat pe Real Madrid, Alcorcon a mai făcut o victimă cu nume în Cupa Regelui, reuşind să câştige cu 2-0 în faţa celor de la Real Zaragoza chiar pe La Romareda şi să se califice în optimi cu scorul general de 3-1.

Betis Sevilla este cea de-a patra echipă din prima ligă care părăseşte prematur competiţia, andaluzii fiind eliminaţi de Cordoba, calificată graţie golului marcat în deplasare.

Athletic Bilbao, Racing Santander, Osasuna, Levante, Malaga şi Real Sociedad se alătură celor de la Real Madrid, Espanyol, Sevilla şi Mallorca în grupul echipelor care merg mai departe în Cupa Regelui, în timp ce FC Barcelona şi Valencia vor juca joi seară meciurile retur cu Hospitalet, respectiv Cadiz.

Rezultate Cupa Regelui, 16-imi de finală: Atletico Madrid - Albacete 0-1, Granada - Real Sociedad 2-1, Levante - La Coruna 4-1 d. prel, Malag - Getafe 2-2, Osasuna - Almeria 1-1, Rayo vallecano - Santander 4-3, Betis - Cordoba 2-1, Villarreal - Mirandes 0-2, Zaragoza - Alcorcon 0-2, Athletic Bilbao - Oviedo 1-0.


×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close