Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Atletico Madrid va juca finala Cupei Spaniei cu Sevilla, deşi a pierdut cu Racing (VIDEO)

Atletico Madrid va juca finala Cupei Spaniei cu Sevilla, deşi a pierdut cu Racing (VIDEO)

Atletico Madrid va juca finala Cupei Spaniei cu Sevilla, deşi a pierdut cu Racing (VIDEO)
Sursa foto: quique sanchez flores
12 Feb 2010   •   11:46

Câştigătoarea Cupei Spaniei din sezonul 2009/2010 se va decide între FC Sevilla şi Atletico Madrid. După ce Sevilla eliminase miercuri Getafe, Atletico Madrid a obţinut şi ea un loc în ultimul act în ciuda înfrângerii din returul cu Racing. Echipa din Santander a câştigat cu 3-2, dar avansul de 4-0 luat de Atletico în meciul tur s-a dovedit mai mult decât suficient pentru echipa lui Quique Sanchez Flores.

Atletico nu avea nici o emoţie înaintea partidei retur cu Racing. Cu toate acestea, autogolul lui Valera din minutul 2 la o centrarea a gazdelor i-a însufleţit pentru ceva timp pe cei din Santander. Ghinionul i-a făcut, însă, pe elevii lui Miguel Portugal să piardă avantajul după doar şase minute, când Moraton a trimis şi el în propria poartă, pentru 1-1. Jurado a întors situaţia în minutul 51, când a înscris pentru 1-2. Racing a avut pe final o revenire care a mai contat doar pentru palmares. Xisco Jimenez a egalat la 2 în minutul 88, iar Tchite a adus victoria lui Santander în ultimul minut de joc.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Atletico Madrid Cupa Spaniei
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close