Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Avertisment pentru Steaua: Chelsea a revenit de la 0-2 pe Old Trafford, în Cupa Angliei

Avertisment pentru Steaua: Chelsea a revenit de la 0-2 pe Old Trafford, în Cupa Angliei

Avertisment pentru Steaua: Chelsea a revenit de la 0-2 pe Old Trafford, în Cupa Angliei
de M.T.    |    11 Mar 2013   •   10:01

Chelsea dă încă semne de viaţă, deşi multă lume vorbea deja despre falimentul londonezilor în acest sezon.

Adversara Stelei din Europa League a revenit de la 0-2 pe Old Trafford, în meciul cu Manchester United din sferturile de finală ale Cupei Angliei, obţinând o remiză (2-2) care îi oferă şansa de a evolua pe teren propriu la rejucare.

După felul în care începuse partida, se părea că echipa antrenată de Rafa Benitez se îndreaptă spre o înfrângere umilitoare, Javier Hernandez şi Wayne Rooney ducând scorul la 2-0 după doar 11 minute.

Chelsea a revenit însă de o manieră spectaculoasă după pauză, Eden Hazard reducând din diferenţă în minutul 59, înainte ca Ramires să egaleze şapte minute mai târziu.

Învingătoarea din rejucare va întâlni în semifinalele competiţiei pe Manchester City, care nu a avut nicio emoţie în faţa lui Barnsley, învinsă fără drept de apel pe Etihad Stadium, scor 5-0.

Carlos Tevez a fost vedeta meciului, argentinianul înscriind un hattrick, celelalte goluri fiind marcate de Kolarov şi Silva. Costel Pantilimon a fost integralist la City.

Surpriza sferturilor de finală din Cupa Angliei a fost produsă de Wigan, învingătoare cu 3-0 pe terenul lui Everton, cele trei goluri fiind marcate între minutele 30 şi 33 de Figueroa, McManaman şi Jordi Gomez.

Echipa antrenată de Roberto Martinez va trebui să mai aştepte pentru a-şi afla adversara din turul următor, pentru că Millwall şi Blackburn au terminat la egalitate (0-0) şi va avea loc o rejucare.


×
Parteneri
Marele Premiu al Chinei | Tabloul complet al calificărilor
x close