Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Axel Witsel, suspendat mai puţin de trei luni după ce i-a rupt piciorul lui Marcin Wasilewski (VIDEO)

Axel Witsel, suspendat mai puţin de trei luni după ce i-a rupt piciorul lui Marcin Wasilewski (VIDEO)

Axel Witsel, suspendat mai puţin de trei luni după ce i-a rupt piciorul lui Marcin Wasilewski (VIDEO)
01 Sep 2009   •   19:48


După ce a îngrozit lumea cu faultul grosolan asupra lui Marcin Wasilewski, elevul lui Ladislau Boloni la Standard Liege, Axel Witsel, a fost suspendat marţi de către Comisia de Disciplină a ligii belgiene. După ce i-a provocat jucătorului de la Anderlecht o dublă fractură deschisă de tibie şi peroneu, Witsel a fost suspendat până pe 23 noiembrie.

"Accept decizia, dar vreau ca toată lumea să ştie, aşa cum ştiu cei ce mă cunosc, că nu i-am provocat în mod voit accidentarea lui Wasilewski. Dacă este posibil, mă voi duce chiar la spital pentru a-i cere scuze", a spus Witsel, care a primit mai multe ameninţări cu moartea din partea fanilor lui Anderlecht.

Marcin Wasilewski, în vârstă de 29 de ani, va fi operat la finalul săptămânii şi va absenta de pe teren cel puţin un an, o durată pe care mulţi au considerat-o ca fiind mai justă şi pentru suspendarea lui Witsel.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Standard Liege
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close