Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Barcelona a câştigat SuperCupa Spaniei, după 3-2 în returul cu Real

Barcelona a câştigat SuperCupa Spaniei, după 3-2 în returul cu Real

Barcelona a câştigat SuperCupa Spaniei, după 3-2 în returul cu Real
Sursa foto: Foto: EPA/Intact Images
18 Aug 2011   •   10:09

Cesc Fabregas a debutat la Barcelona pe finalul partidei cu Real Madrid şi a ajutat echipa catalană să câştige o partidă furtunoasă pe Camp Nou. Fabregas, care a fost adus de la Arsenal pentru 35 de milioane de lire sterline, a intrat în minutul 82 şi şi-a ajutat noul club să se impună cu scorul de 3-2 (5-4 la general).

El a fost însă şi victima unui fault grosolan al lui Marcelo, care a dat naştere unei încăierări generale. Cele două tabere s-au bruscat timp de 5 minute, lăsând o impresie deplorabilă după acest "El Classico".

După ce manşa tur s-a încheiat 2-2, pe Bernabeu, Barcelona s-a aflat în avantaj de două ori în retur - prin golurile marcate de Andres Iniesta şi apoi Messi - dar a fost egalată prima dată de Cristiano Ronaldo, înainte ca Benzema să pară că forţează intrarea în prelungiri. Totuşi, Messi a găsit un voleu cu două minute înainte de final care a dat startul sărbătorii pentru campioana europeană.

Marcelo a fost eliminat pe final, iar Real Madrid a lipsit de la premiere, fapt fără precedent în fotbalul de înalt nivel.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close