Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Barcelona a învins cu 2-1 la Pamplona şi va juca cu Real Madrid în sferturile Cupei Regelui

Barcelona a învins cu 2-1 la Pamplona şi va juca cu Real Madrid în sferturile Cupei Regelui

Barcelona a învins cu 2-1 la Pamplona şi va juca cu Real Madrid în sferturile Cupei Regelui
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    13 Ian 2012   •   10:40

FC Barcelona a câştigat şi returul cu Osasuna din Cupa Regelui, scor 2-1, după ce se impusese în prima manşă cu 4-0, şi s-a calificat în sferturile de finală ale competiţiei, unde o va întâlni pe Real Madrid, deţinătoarea trofeului.

Cu un avantaj liniştitor după primul meci, Pep Guardiola l-a menajat pe Leo Messi, care a intrat doar în repriza a doua, iar gazdele au profitat şi au deschis scorul prin Dejan Lekic, în minutul 41.

Catalanii au început în forţă partea a doua, chilianul Alexis Sanchez restabilind egalitatea în minutul 49, pentru ca Sergi Roberto să stabilească rezultatul final când mai erau de jucat 18 minute.

Barcelona va juca miercuri meciul tur din sferturile de finală la Madrid, revanşa fiind programată o săptămână mai târziu, pe Camp Nou. Câştigătoarea dublei va întâlni în semifinale echipa calificată dintre Valencia şi Levante.

După 0-0 în partida tur, Athletic Bilbao a câştigat manşa secundă cu Albacete de pe teren propriu cu 4-0 şi va juca în sferturi împotriva celor de la Real Mallorca.

Bascii au deschis scorul în minutul 25, prin Laskurain, iar în repriza a doua au punctat Herrera, Toquero, autorul unui gol senzaţional, şi Jose.

În cel de-al patrulea sfert de finală din Cupa Regelui, Espanyol Barcelona va întâlni surpriza Mirandes, echipă de liga a treia, care le-a eliminat până acum pe Villarreal şi Santander.


×
Parteneri
Nouă metodă de înșelătorie în România în numele ministrului Energiei
x close