Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Barcelona -Atletico Madrid 5-2. Blaugrana îşi confirmă forţa. Rezultate Spania (VIDEO)

Barcelona -Atletico Madrid 5-2. Blaugrana îşi confirmă forţa. Rezultate Spania (VIDEO)

Barcelona -Atletico Madrid 5-2. Blaugrana îşi confirmă forţa. Rezultate Spania (VIDEO)
Sursa foto: messi
20 Sep 2009   •   08:22

Barcelona a zdrobit Atletico Madrid pe Camp Nou cu o performanţă bună în prima repriză pentru a reveni pe primul loc. Deşi oaspeţii au avut parte de reuşitele lui Sergio Aguero şi Diego Forlan, Barca a controlat meciul tot timpul graţie golurilor lui Zlatan Ibrahimovic, Lionel Messi, Dani Alves şi Seydou Keita.
Deja din primele 55 secunde de joc, Henry ia poarta la ţintă, dar ratează de puţin. Un minut mai târziu, Ibrahimovic nu mai păţeşte acelaşi lucru şi înscrie. În min. 13 lui Messi i se interceptează de puţin centrarea lui Henry când tocmai se pregătea să înscrie. Când se jucase un sfert de oră din meci, argentinianul nu mai poate fi oprit şi dublează scorul.
Jocurile au fost făcute la min. 30 când Dani Alves execută perfect o lovitură liberă şi înscrie. A venit şi al patrulea gol cu cinci minute înainte de pauză. O fază superbă Ibrahimovic -Messi-Keita, ultimul înscriind .
Gazdele trebuiau să beneficeze de un penalty înainte pauză, anterior golului care l-au cedat lui Atletico în secundele de prelungire, prin Aguero.

După pauză, Atletico a căutat modalităţi de a pătrunde prin apărarea Blaugrana, au făcut pressing, au avut câteva ocazii, dar parcă erau incapabili să testeze cu adevărat pe Valdes.

Barcelona a luat piciorul de pe acceleraţie spre finalul meciului, iar Forlan găseşte spaţiul porţii cu un şut de la 20 de metri.

Barcelona a răpuns imediat, iar în prelungiri Messi dă al doilea lui gol al serii.



Rezultate Spania

Deportivo La Coruna 2 - 3 Espanyol
Mallorca 4 - 0 Tenerife
Malaga 1 - 2 Racing Santander
Osasuna 0 - 2 Sevilla
Barcelona 5 - 2 Atletico Madrid


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Lionel Messi Barcelona Atletico Madrid
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close