Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Barcelona câştigă uşor cu Cultural în Cupă. Dănciulescu marchează iar pentru Hercules (VIDEO)

Barcelona câştigă uşor cu Cultural în Cupă. Dănciulescu marchează iar pentru Hercules (VIDEO)

Barcelona câştigă uşor cu Cultural în Cupă. Dănciulescu marchează iar pentru Hercules (VIDEO)
Sursa foto: pedro rodriguez
29 Oct 2009   •   12:45

Spre deosebire de rivala Real Madrid, FC Barcelona este într-o situaţie confortabilă înaintea returului şaisprezecimilor de finală ale Cupei Spaniei. La o zi după ce "galacticii" au picat din cer după un 0-4 cu Alcorcon, Barcelona a învins echipa de liga a treia Cultural Leonesa cu 2-0. Echipa lui Ionel Dănciulescu, Hercules Alicante, s-a aflat şi ea printre câştigătoare, graţie unui gol marcat de românul de 32 de ani.
FC Barcelona a luat o opţiune importantă pentru a se califica în optimile de finală ale Cupei Spaniei după ce Pedro Rodriguez a marcat amândouă golurile catalanilor în meciul de miercuri. Întâi, jucătorul venit din propria academie de fotbal a marcat pentru Barcelona în minutul 41, cu un gol din vole de la 14 metri care a mers direct sub transversală. În minutul 64, Pedro a făcut 2-0 după o pasă excelentă a lui Jeffren peste apărarea lui Cultural.

Ionel Dănciulescu a marcat al doilea gol al său în Spania după cel din precedentul tur al Cupei Spaniei în victoria echipei sale, Hercules Alicante, cu prima divizionară Almeria. Oaspeţii deschiseseră scorul în minutul 39, dar Dănciulescu a fost la post şi a relansat meciul în minutul 54. Herculesc a câştigat meciul cu un gol marcat în minutul 88.

Alte rezultate
Alcoyano (D3) - Valencia 0 - 1
Rayo Vallecano (D2) - Athletic Bilbao 2 - 0
Hercules Alicante (D2) - Almeria 2 - 1
Celta Vigo (D2) - Tenerife 2 - 1
Murcia (D2) - Deportivo La Coruna 0 - 1
Xerez - Osasuna Pamplona 1 - 2
Real Zaragoza - Malaga 1 - 1
Getafe - Espanol Barcelona 2 - 0
Antena3.ro

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close