Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Barcelona - Chelsea, sau confruntarea titanilor în semifinalele Ligii Campionilor

Barcelona - Chelsea, sau confruntarea titanilor în semifinalele Ligii Campionilor

Barcelona - Chelsea, sau confruntarea titanilor în semifinalele Ligii Campionilor
Sursa foto: lionel messi
28 Apr 2009   •   10:47

Frecaţi-vă palmele, pentru că urmează un nou meci incendiar în Liga Campionilor. FC Barcelona, cea mai în formă echipă din lume, şi Chelsea, "campioana" din superba confruntare cu Liverpool încheiată cu 4-4, îşi dispută prima manşă a semifinalelor din acest sezon al Ligii, pe Nou Camp din Barcelona. De această dată, confruntarea care a devenit un adevărat derby nu îl va mai avea în prim-plan pe Jose Mourinho.
Ca şi cum un meci în deplasare cu Barcelona nu ar fi un test suficient de greu, Guus Hiddink are mari probleme de efectiv înaintea partidei de marţi. Lionel Messi, poate cel mai bun fotbalist al planetei, a arătat oricum că poate depăşi orice adversar, dar Chelsea nici nu poate trimite în teren un fundaş de meserie pe partea stângă, acolo unde va sta la pândă argentinianul. Ashley Cole, singurul fundaş stânga, este suspendat, aşa că acolo va fi titular portughezul Bosingwa, care este obişnuit să joace în dreapta. Deco, Joe Cole, Ferreira şi Carvalho lipsesc şi ei, iar situaţia nu este deloc una fericită pentru formaţia londoneză.
"Messi este deja unul dintre cei mai buni jucători ai lumii la o vârstă fragedă, dar Bosingwa a fost titular în weekend (n.r. în Premier League, cu West Ham) şi nu am multe opţiuni, dar am încredere deplină că poate face un meci foarte bun", a declarat antrenorul lui Chelsea, Guus Hiddink, pentru Eurosport.
Echipele anunţate:
FC Barcelona: Valdes - Alves, Marquez, Pique, Puyol - Toure, Iniesta, Xavi - Messi, Henry - Eto'o
Chelsea: Cech - Ivanovic, Alex, Terry, Bosingwa - Kalou, Ballack, Essien, Malouda - Lampard - Drogba
Antena3.ro

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close