Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Barcelona cumpără vedeta braziliană Keirrison de la Palmeiras pentru 14 milioane de euro

Barcelona cumpără vedeta braziliană Keirrison de la Palmeiras pentru 14 milioane de euro

Barcelona cumpără vedeta braziliană Keirrison de la Palmeiras pentru 14 milioane de euro
Sursa foto: keirrison
23 Iul 2009   •   18:09

Brazilianul Keirrison ar putea face vineri mutarea carierei, dacă trece de ultimul obstacol ce mai stă în calea unui transfer al său la FC Barcelona, examenul medical. După ce trece de această formalitate, jucătorul de 20 de ani va semna un contract cu echipa lui Pep Guardiola pentru 14 milioane de euro. Totuşi, atacantul are toate şansele să vină la Barcelona pentru a juca la altă echipă, sub formă de împrumut, cel puţin pentru un an.
Keirrison a venit la Palmeiras în luna ianuarie a acestui an de la Coritiba, şi a marcat cinci goluri în şapte meciuri din campionatul intern. Mai impresionantă evoluţia sa de la fosta echipă, unde a marcat 21 de goluri, potrivit Skysports.
Vestea că va fi împrumutat în primul an pentru a dovedi mai întâi că poate face faţă în fotbalul european nu l-a deranjat deloc pe tânărul atacant, care şi-a păstrat în continuare entuziasmul. Pentru Keirrison, care ştie că nu le poate lua locul în prima echipă lui Messi, Henry sau Iniesta, cel puţin deocamdată, cea mai bună opţiune este de a juca etapă de etapă, chiar şi la altă echipă. Doar nu poate creşte încălzind banca de pe stadionul Camp Nou, gândeşte tânărul.
"Sunt foarte fericit că vin la Barcelona. Nu m-ar nemulţumi să fiu împrumutat la altă echipă, deoarece aşa aş avea şansa să cunosc mai bine fotbalul european. Nu mă deranjează. Sunt de acord să îşi imbunătăţesc calităţile aşa cum decide echipa", a declarat Keirrison pentru sursa citată.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Barcelona Pep Guardiola
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close