Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Barcelona face cadou un rezultat de egalitate Osasunei,1-1, şi Real Madrid se apropie de locul I

Barcelona face cadou un rezultat de egalitate Osasunei,1-1, şi Real Madrid se apropie de locul I

Barcelona face cadou un rezultat de egalitate Osasunei,1-1, şi Real Madrid se apropie de locul I
Sursa foto: lionel messi
01 Noi 2009   •   00:02

Granzii campionatului Spaniei au jucat, sâmbătă, meciurile contând pentru etapa a IX-a, iar echipele ieşite în avantaj sunt FC Sevilla şi, mai ales, Real Madrid. Campionii de la FC Barcelona s-au împiedicat din propria neglijenţă la Pamplona, Pique marcând în propria poată la ultima fază, iar scorul devenind 1-1. Madrid a învins Getafe cu 2-0, iar Sevilla s-a impus cu acelaşi scor pe terenul lui Xerez.
Real Madrid a reuşit să treacă peste şocul reprezentat de rezultatul de 0-4 de miercuri, înregistrat miercuri cu acum faimoasa Alcorcon, şi a învins Getafe în derby-ul mic al Capitalei Spaniei. Victoria este cu atât mai importantă cu cât Getafe obişnuieşte să le pună mai probleme celor de la Real. Părea că se adună nori negri peste Santiago Bernabeu când Raul Albiol a primit cartonaşul roşu în minutul 28, dar Higuain a marcat două goluri foarte importante în minutele 53 şi 59 şi a câştigat cu scorul de 2-0.
Sevilla a recuperat, de asemenea, două puncte care o despărţeau de Barcelona, apropiindu-se la patru de catalani. Golurile marcate de Negredo (min 43) şi Luis Fabiano (min 68) pentru formaţia lui Manolo Jimenez au adus toate cele trei puncte formaţiei andaluze.
Jimenez i-a trimis în teren, potrivit Mediafax, pe Varas - Konko, Squillaci, Dragutinovici, Navarro - Navas, Renato (Kone '90), Zokora, Perotti (Capel '75) - L. Fabiano, Negredo (Duscher '68).
FC Barcelona nu a putut să scoată mai mult decât un punct din deplasarea de la Pamplona, şi asta deşi a deschis scorul în minutul 72 prin nou-descoperitul golgheter Seydou Keita. Rafa Marquez a greşit flagrant la ultima fază a meciului, lăsând un adversar să centreze, iar Pique a fost pus în situaţia de a-şi trimite balonul în propria poartă în minutul 90. Scorul partidei a fost 1-1, unul relativ meritat după aspectul general al jocului.
Rezultate complete
Althetic Bilbao - Atletico Madrid: 1-0
Real Madrid - Getafe: 2-0
Osasuna - FC Barcelona: 1-1
Xerez - FC Sevilla: 0-2

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Barcelona Real Madrid FC Sevilla Getafe
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close