Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Barcelona, la un pas de finala Cupei Spaniei după 2-0 cu Mallorca (VIDEO)

Barcelona, la un pas de finala Cupei Spaniei după 2-0 cu Mallorca (VIDEO)

Barcelona, la un pas de finala Cupei Spaniei după 2-0 cu Mallorca (VIDEO)
Sursa foto: Bojan Krkic
06 Feb 2009   •   14:01

FC Barcelona a produs o nouă evoluţie sigură şi spectaculoasă joi, în prima manşă a semifinalei de Cupa Spaniei cu Real Mallorca. Meciul, care s-a jucat pe stadiolul catalanilor, Nou Camp, a fost unul în care echilibrul nu s-a făcut simţit decât accidental. Trupa lui Pep Guardiola a câştigat mai uşor decât o arată scorul de 2-0 şi va putea aborda cu multă încredere returul din martie.
Echipa fanion a Cataluniei nu are, în acest sezon, nici o problemă în a câştiga meci după meci în campionat, dar şi de a trece uşor de tururile Cupei Spaniei. Partida jucată acasă cu Real Mallorca, în semifinalele competiţiei, cu a fost deloc un test dificil pentru formaţia "blaugrana". Cu vedetele Messi şi Eto'o pe banca de rezerve, catalanii au dominat de la un capăt la celălalt al partidei o echipă care nu a venit decât pentru a se apăra. Intenţia outsiderilor a fost evidentă de la început, când aceştia s-au aşezat în teren într-un sistem 4-5-1.
Meciul a început cu Barcelona în ofensivă totală, portarul Mallorcăi, German Lux, fiind terorizat de şuturile lui Bojan Krkic şi Andrei Iniesta. Mallorca nu a reuşit, însă, să păstreze scorul înregistrat pe tabelă la începutul partidei, întrucât francezul Thierry Henry a reuşit să marcheze cu capul după o centrare de pe dreapta a tânărului Krkic. Era minutul 35.
A doua repriză s-a desfăşurat la fel ca prima, cu Barcelona ţinând frâiele, iar acest lucru s-a concretizat, din nou, pe tabelă. În minutul 73, mexicanul Rafa Marquez a trimis un şut perfect din lovitură liberă în vinclul porţii lui German Lux, iar catalanii câştigau fără să se întrebuinţeze serios.
Iată rezumatul partidei de pe Nou Camp:

Foto: www.independent.co.uk
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Barcelona Cupa Spaniei
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close