Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Barcelona nu se pierde cu firea şi câştigă 1-0 cu Valladolid. Titlul în La Liga se apropie (VIDEO)

Barcelona nu se pierde cu firea şi câştigă 1-0 cu Valladolid. Titlul în La Liga se apropie (VIDEO)

Barcelona nu se pierde cu firea şi câştigă 1-0 cu Valladolid. Titlul în La Liga se apropie (VIDEO)
Sursa foto: samuel etoo
05 Apr 2009   •   17:05

Jocurile i-au ieşit tehnicianului catalan Pep Guardiola în partida din Primera Division cu Valladolid, din deplasare. Echipa sa s-a impus cu 1-0, Eto'o înscriind la 26-lea său gol din acest sezon în competiţia domestică, şi antrenorul a putut să îi şi odihnească pe Messi şi Alves înaintea meciului din sferturile Ligii Campionilor cu Bayern, de săptămâna viitoare.
Valladolid nu s-a predat în faţa liderului din Spania şi a pus ceva probleme în debutul meciului, dar catalanii au început să îşi revină destul de repede şi au trecut la conducerea jocului. Golul lui Eto'o din minutul 40 a venit logic, după o frumoasă combinaţie între camerunez şi Xavi, iar şutul care deschis scorul a fost un lob de toată frumuseţea.
Barcelona strânge, în urma acestui rezultat, 72 de puncte, şi are de apărat o diferenţă de şase puncte care o desparte de echipa de pe locul secund, Real Madrid, cu nouă jocuri rămase de jucat.

Trupa lui Juande Ramos a câştigat şi ea sâmbătă seară, în faţa celor de la Malaga, tânărul argentinian Gonzalo Higuain fiind cel care a înscris singurul gol al partidei în repriza secundă, în minutul 49.
Rezultate Spania:
Almeria - Villarreal: 3 - 0
Athletic Bilbao - Mallorca: 2 - 1
Real Betis - Numancia: 3 - 3
Recreativo Huelva - Sevilla: 0 - 1
Valladolid - Barcelona: 0 - 1
Malaga - Real Madrid: 0 - 1
Antena3.ro

×
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close