Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Barcelona - Tenerife 4-1. Messi îşi împinge echipa spre un nou titlu în La Liga (VIDEO)

Barcelona - Tenerife 4-1. Messi îşi împinge echipa spre un nou titlu în La Liga (VIDEO)

Barcelona - Tenerife 4-1. Messi îşi împinge echipa spre un nou titlu în La Liga (VIDEO)
Sursa foto: lionel messi
05 Mai 2010   •   00:01

Campioana Spaniei a învins marţi Tenerife cu scorul de 4-1 şi mai are nevoie de şase puncte pentru a-şi asigura un nou titlu în Primera Division. Lionel Messi a fost, din nou, cel mai bun jucător al catalanilor cu două goluri marcate, în timp ce Bojan Krkic şi Pedro Rodriguez şi-au trecut şi ei numele pe lista marcatorilor. Urmează pentru Barcelona cel mai greu obstacol în calea titlului, meciul din Andaluzia cu FC Sevilla.
Primul gol al catalanilor a venit în minutul 16, când Alves a centrat la Ibrahimovic, suedezul a deviat la Messi iar acesta a finalizat cu multă siguranţă. Spre surpinderea publicului de pe Camp Nou, Tenerife a reuşit să egaleze, în minutul 38, după o greşeală gravă a lui Puyol. Golul lui Roman Martinez nu a fost, însă, decât un foc de paie iar Barcelona a preluat conducerea în minutul 62. Xavi, care a jucat din nou în ciuda unei accidentări grave la un muşchi al coapsei, i-a pasat decisiv lui Krkic iar tânărul atacant a dus scorul la 2-1.
A fost 3-1 în minutul 76, când Pedro a scăpat singur cu portarul şi a şutat la colţul lung, pentru ca Messi să reuşească dubla în al doilea minut de prelungiri. Acesta a fost al 44-lea gol al sezonului pentru argentinian.

Formaţiile de joc:
Tenerife: Aragoneses, Culebras, Luna, Sicilia, Hector, Martinez, Alonso, Martinez, Juanlu, Alfaro, Ngom Kome. Rezerve: Garcia, Bertran, Richi, Nino, Ricardo, Angel, Omar
Barcelona: Valdes, Alvez, Puyol, Pique, Maxwell, Toure, Xavi, Keita, Messi, Bojan, Ibrahimovic. Rezerve: Henry, Pinto, Milito, Chygrynski, Thiago, Pedro, Busquets
Alte rezultate:
Almeria - Villareal 4-2
Getafe - Gijon 1-1
Antena3.ro

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close