Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Barcelona, ţinută în şah la Stuttgart. Bordeaux bate în Grecia şi se apropie de "sferturile" Ligii

Barcelona, ţinută în şah la Stuttgart. Bordeaux bate în Grecia şi se apropie de "sferturile" Ligii

Barcelona, ţinută în şah la Stuttgart. Bordeaux bate în Grecia şi se apropie de "sferturile" Ligii
23 Feb 2010   •   23:37

FC Barcelona nu a reuşit să câştige prima manşă a optimilor Ligii Campionilor, însă a obţinut un rezultat destul de bun în vederea returului. Catalanii au remizat, scor 1-1, pe terenul lui Vfb Stuttgart, echipă la care a jucat şi Ciprian Marica din minutul 64, când l-a înlocuit pe Pavel Pogrebnyak.

După patru goluri înscrise în weekendul trecut în Bundesliga, Cacau a lovit la ţintă şi în partida cu Barcelona, când s-a înălţat peste Carles Puyol la colţul lung şi a reluat în forţă cu capul centrarea lui Timo gebhart de pe flancul drept, în minutul 25.

Lionel Messi a trecut pe lângă egalare în minutul 41, când mingea şutată de el de la marginea careului şi deviată cu un ultim efort de Lehmann a întâlnit bara porţii şi portarul lui Stuttgart a avut timp să se repună pe picioare şi să reţină balonul.

Zlatan Ibrahimovic a egalat în cele din urmă pentru Barcelona la şapte minute după pauză, când a finalizat din apropiere o fază creată de Gerard Pique. Suedezul a şutat în primă fază în Lehmann, dar minge a ajuns tot la el şi golul a fost o formalitate în condiţiile în care portarul neamţ era la pământ. Tot Ibrahimovic putea aduce şi victoria în minutul 69, însă mingea şutată de el a fost respinsă de pe linia porţii de Molinaro cu mâna, gest nevăzut de arbitrul Bjorn Kuipers şi netaxat astfel cu penalty.

Olympiacos - Bordeaux 0-1
În cealaltă partidă a serii, Girondins de Bordeaux s-a impus cu 1-0 în deplasarea de la Olympiacos Pireu şi a devenit favorită pentru calificarea în sferturile de finală ale competiţiei.

Bordeaux a înscris singurul gol în prelungirile primei reprize, când Ciani a marcat al 50-lea gol în Liga Campionilor / Cupa Campionilor Europeni. Yoann Gourcuff a centrat perfect din lovitură liberă de pe stânga şi Michael Ciani şi-a făcut loc într-un careu aglomerat pentru a relua cu capul pe lângă Antonis Nikopolidis.

Antena3.ro

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close