Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Barry Ferguson, căpitanul şi vedeta Scoţiei, exclus din lot după ce a băut alcool

Barry Ferguson, căpitanul şi vedeta Scoţiei, exclus din lot după ce a băut alcool

Barry Ferguson, căpitanul şi vedeta Scoţiei, exclus din lot după ce a băut alcool
Sursa foto: barry ferguson si kenny miller
01 Apr 2009   •   14:09

Scoţienii nu se joacă. L-au exclus din lot chiar pe căpitanul echipei, Barry Ferguson de la Glasgow Rangers, dar şi pe portarul Allan McGregor, după cei doi au găsit prilej de a sărbători şi de a consuma alcool în cel mai rău moment posibil, după înfrângerea cu Olanda, scor 0-3, de sâmbătă seară. Jucătorii vor lipsi, astfel, de la meciul de miercuri al Scoţiei de acasă cu Islanda.
Federaţia Scoţiană de Fotbal, SFA, a făcut anunţul care îi poate şoca pe cei care nu-s obişnuiţi cu respectarea "la literă" a regulamentelor. Managerul echipei, George Burley, a surprins prin intrasigenţa sa şi prin faptul că nu a ezitat să îl trateze pe căpitanul echipei ca pe oricare alt jucător, lucru rar întâlnit, spre exemplu, în România. Cert este că lui Burley şi oficialilor federali nu le-a picat bine când au auzit că, după ce Ferguson şi McGregor au făcut parte din echipa învinsă cu 3-0 în Olanda, nu au ezitat să se destrăbăleze şi să consume băuturi alcoolice, potrivit Mediafax.
Scoţia este în aceeaşi situaţie ca România, ratând ultimele două campanii de calificare la turnee finale de Cupă Mondială, cele din 2002 şi 2006 şi are nevoie de victorie miercuri cu Islanda pentru a nu ieşi din cărţile calificării. Britanicii ocupă locul al treilea în grupa 9 de calificare la CM 2010, cu 4 puncte, adică de trei ori mai puţine decât liderul Olanda. Islanda are şi ea 4 puncte, în timp ce Norvegia are doar 2 puncte din 3 meciuri.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: preliminarii CM 2010
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close