Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Basme arăbeşti cu antrenor si regi: Olăroiu, dat afară de la Al Hilal,?expulzat? din Arabia Saudită, apoi reconfirmat (VIDEO)

Basme arăbeşti cu antrenor si regi: Olăroiu, dat afară de la Al Hilal,?expulzat? din Arabia Saudită, apoi reconfirmat (VIDEO)

Basme arăbeşti cu antrenor si regi: Olăroiu, dat afară de la Al Hilal,?expulzat? din Arabia Saudită, apoi reconfirmat  (VIDEO)
Sursa foto: olaroiu radoi
28 Feb 2009   •   16:06

Clubul saudit Al-Hilal a anunţat printr-un comunicat că românul Cosmin Olăroiu va rămâne antrenor principal la echipă şi nu s-a pus problema demiterii lui niciun moment, în ciuda informaţiilor apărute în cursul aceleiaşi zile.
"Informaţiile care au circulat în privinţa deciziei clubului de a-l demite pe românul Cosmin Olăroiu sunt incorecte", se arată în comunicatul publicat pe site-ul oficial al lui Al-Hilal.
Oficialii formaţiei arabe mai adaugă că îi poartă un respect deosebit prinţului Sultan Bin Abdul Aziz şi că vor face totul pentru ca fanii să fie mulţumiţi de rezultatele echipei.
Cosmin Olăroiu a precizat şi el în comunicat că îşi cere scuze pentru gestul făcut şi nu a intenţionat niciun moment să păteze onoarea prinţului. "Când am aruncat tricoul cu imaginea prinţului Sultan Bin Abdul Aziz nu am făcut-o în mod intenţionat sau deliberat, nici nu m-am gândit vreun moment la asta. Eram foarte supărat pentru că nu mi-au fost lăsaţi jucătorii să urce pe podiumul de premiere. Astfel, ţin să îmi scer scuze celor care au înţeles altceva, pentru că eu îl respect pe prinţ, tocmai de asta am acceptat să antrenez pe Al-Hilal în Arabia Saudită", susţine şi tehnicianul român.
Experienţa în Arabia Saudită a lui Cosmin Olăroiu era aproape de lua sfârşit. Antrenorul român, se anunţa în presă, a fost dat afară de la Al Hilal. Cu toate că a avut rezultate, el a fost demis în urma victoriei din finala Cupei Coroanei Prinţului.
Federaţia din Arabia Saudită a explicat demiterea lui Olăroiu prin gesturile pe care acesta le-a făcut după victorie. Astfel, Cosmin Olăroiu a aruncat tricoul de campion pe care era imprimata poza prinţului Sultan Bin Fahad Bin Abdulaziz, vicepreşedintele ţării. Acesta a fost considerat un afront deosebit şi un gest inacceptabil. De asemenea, tehnicianul a refuzat să se prezinte la festivitatea de premiere de după finala câştigată în faţa celor de la Al-Shabab. În plus, românul a avut un comportament inacceptabil si violent faţă de corpul de securitate de la stadion. Drept urmare Cosmin Olăroiu a fost demis de la Al-Hilal şi nu va mai putea antrena niciodată în Arabia Saudită, scria ProSport.
Cu toate acestea, gsp.ro anunţa că Olăroiu a fost repus în funcţie la intervenţia Regelui Arabiei Saudite!
Al-Hilal a ridicat Cupa Prinţului după ce a trecut cu 1-0 de Al-Shabab în finala de vineri. Golul a fost înscris de fundaşul Fahd Al-Mofarej.
Prinţul Bin Abdul Aziz a înmânat cupa şi medaliile jucătorilor lui Al-Hilal, care au celebrat a doua victorie consecutivă în această competiţie. Titlul este al optulea pentru Al-Hilal din istorie şi cu numărul patru în ultimii cinci ani.
Dacă decizia autorităţilor nu se schimbă este de aşteptat ca şi Mirel Rădoi să plece o dată cu antrenorul român, care a insistat pentru aducerea la echipă a fostului căpitan al Stelei.
"Nu cred că s-a dat un comunicat prin care nu voi mai antrena niciodată în Arabia Saudită şi dacă da, atunci s-au grăbit. Nu am insultat pe nimeni, noi am fost insultaţi. Sunt în continuare antrenorul lui Al Hilal. Eu mereu am spus ce am gândit şi lor nu prea le convine. I-am anunţat aseară că nu mai vreau sa continui cu ei. Trebuie să discut cu ei, e un contract care are nişte termeni?, declara şi Olăroiu la momentul aflării ştirii ce circula în presa română.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cosmin Olaroiu Arabia Saudita Mirel Radoi
Parteneri
Meteorologii au anunțat când scăpăm de ploi
x close