Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Bătaie ca în şapte păcate şi o echipă întreagă eliminată în Argentina (VIDEO)

Bătaie ca în şapte păcate şi o echipă întreagă eliminată în Argentina (VIDEO)

Bătaie ca în şapte păcate şi o echipă întreagă eliminată în Argentina (VIDEO)
25 Mar 2009   •   12:37

Că fotbalul în Argentina se trăieşte la intensitate maximă nu mai este de mult un secret. Violenţele tot mai dese au intrat parcă şi ele în cotidian. Dar parcă niciodată nu s-a întâmplat ceva asemănător cu evenimentele care au avut loc la Bolivar.

Era minutul 60 al meciului Barracas Bolivar-General Lamadrid, din ligile inferioare ale Argentinei. La scorul de 3-0 în favoarea gazdelor, trei jucători şi patru persoane din staful vizitatorilor au fost implicaţi într-o dispută cu fanii locali, scrie goal.com. Scânteia care a declanşat scandalul. Coechipierii celor trei au sărit în ajutorul colegilor, iar de aici până la pumni şi picioare în şi din ambele părţi nu a mai fost decât un pas.

Când a văzut ce se întâmplă, arbitrul partidei a luat o decizie şocantă. A eliminat întreaga echipă oaspete. Nu doar titularii, ci şi rezervele. În total, 18 cartonaşe roşii. Astfel c[ General Lamaria nu doar că a pierdut meciul, dar în următoarea întâlnire va fi nevoită să încropească o formulă de joc din rezerve şi tineri. Să sperăm că nu la fel de irascibili.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Argentina bătaie
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close