Bătaie ca în şapte păcate şi o echipă întreagă eliminată în Argentina (VIDEO)

25 Mar 2009   •   12:37
Bătaie ca în şapte păcate şi o echipă întreagă eliminată în Argentina (VIDEO)

Că fotbalul în Argentina se trăieşte la intensitate maximă nu mai este de mult un secret. Violenţele tot mai dese au intrat parcă şi ele în cotidian. Dar parcă niciodată nu s-a întâmplat ceva asemănător cu evenimentele care au avut loc la Bolivar.

Era minutul 60 al meciului Barracas Bolivar-General Lamadrid, din ligile inferioare ale Argentinei. La scorul de 3-0 în favoarea gazdelor, trei jucători şi patru persoane din staful vizitatorilor au fost implicaţi într-o dispută cu fanii locali, scrie goal.com. Scânteia care a declanşat scandalul. Coechipierii celor trei au sărit în ajutorul colegilor, iar de aici până la pumni şi picioare în şi din ambele părţi nu a mai fost decât un pas.

Când a văzut ce se întâmplă, arbitrul partidei a luat o decizie şocantă. A eliminat întreaga echipă oaspete. Nu doar titularii, ci şi rezervele. În total, 18 cartonaşe roşii. Astfel c[ General Lamaria nu doar că a pierdut meciul, dar în următoarea întâlnire va fi nevoită să încropească o formulă de joc din rezerve şi tineri. Să sperăm că nu la fel de irascibili.Antena3.ro

x close