Antena 3 CNN Sport Fotbal extern "Bătrâna Doamnă", ţinută în şah de Pellissier. Juventus - Chievo 3-3 (VIDEO)

"Bătrâna Doamnă", ţinută în şah de Pellissier. Juventus - Chievo 3-3 (VIDEO)

"Bătrâna Doamnă", ţinută în şah de Pellissier. Juventus - Chievo 3-3 (VIDEO)
Sursa foto: pellissier
05 Apr 2009   •   20:09

Juventus poate să acuze din plin faptul că a pierdut două puncte în partida de duminică, teminată cu scorul de 3-3. Chievo, aflată în focurile retrogradării, a avut mare noroc şi a "ciupit" de trei ori pe contraatac, într-o partidă în care Juventus ar fi trebuit să ia toate punctele. În aceste condiţii, formaţia antrenată de Claudio Ranieri ajunge la şase puncte de liderul Inter Milano, dar cu o partidă în plus jucată.
Chievo a fost, în general, echipa care a profitat şi Juventus cea care a muncit pentru golurile marcate. Argentinianul naturalizat italian Mauro Camoranesi a fost cel care a creat toate cele trei faze din care "bianconeri" au marcat. Înainte ca internaţionalul italian să îşi intre în rol, însă, Pellissier a reuşit primul său gol, în minutul 25, când a înscris din unghi, pe jos, după o greşeală a lui Chiellini. În minutul 34, Juventus a egalat prin Chiellini, care şi-a răscumpărat, astfel, greşeala făcută. Camoranesi, care a început meciul din postura de rezervă, i-a trimis mingea lui Chiellini care a înscris printr-un şut din vole, cu piciorul stâng. Chievo avea, însă, să aibă un moral tare în această partidă şi trecea din nou la conducere. Tot Pellissier a profitat de o ezitare a lui Olof Mellberg şi a înscris dintr-o poziţie aproape identică aceleia de la primul gol, în minutul 44.
Juventus a împins, după pauză, jocul spre poarta lui Stefano Sorrentino, iar dominarea s-a concretizat pe tabelă. Gazdele au egalat, mai întâi, în minutul 53 după un autogol al lui Yepes, pentru ca Vincenzo Iaquinta să înscrie în minutul 79, după o centrare foarte bună a lui Camoranesi de pe dreapta. Pellissier avea să fie, însă, coşmarul lui Juve, desăvârşindu-şi hat-trick-ul în minutul 90, după ce a trimis în poartă mingea centrată de Langella cu o lovitură de cap ce l-a bătut pe Buffon.
Principala rivală din acest sezon, Internazionale Milano, poate trece din nou la nouă puncte distanţă de Juventus dacă bate duminică pe Udinese, în deplasare.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Juventus Torino Serie A
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close