Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Bayern doboară Fiorentina în ultimul minut, 2-1. Italienii dau vina pe arbitrul Ovrebo

Bayern doboară Fiorentina în ultimul minut, 2-1. Italienii dau vina pe arbitrul Ovrebo

Bayern doboară Fiorentina în ultimul minut, 2-1. Italienii dau vina pe arbitrul Ovrebo
Sursa foto: arjen robben
17 Feb 2010   •   23:40

Bayern Munchen a dat lovitura în minutul 89 şi a câştigat prima manşă a optimilor de finală în faţa unei echipe a Fiorentinei venită cu lecţia bine învăţată. Apărarea organizată de Prandelli a părut foarte solită în primele 45 de minute, dar două goluri încasate în prelungirile reprizelor au înclinat decisiv balanţa. Italienii acuză reaua intenţie brigăzii de arbitri în trei faze distincte.
Fiorentina s-a prezentat la Munchen cu un plan bine stabilit. Să îşi impună jocul într-o manieră tipic italiană şi să "culeagă" rezultatele. Cei care au suferit au fost spectatorii, care nu au putut vedea decât o luptă oarbă la mijlocul terenului. Determinarea nemţilor nu i-a ajutat prea mult în faţa careului advers, iar fazele de poartă au fost puţine în prima repriză. Cu toate acestea, o sclipire în prelungirile primului mitan i-a adus pe bavarezi în avantaj. Robben a fost faultat în careu, Gomez a marcat la faza imediat următoare, dar arbitrul Ovrebo a vrut să iasă în evidenţă şi a întors jocul, arătând penalty. Nu a mai contat, pentru că Robben a transformat, iar Bayern a intrat cu 1-0 la pauză.
Imediat după începerea reprizei secunde, Fiorentina a revenit în joc şi a înscris prin fundaşul Kroldrup după o fază-şcoală. Nemţii au înţeles imediat că trebuie să atace, dar Ribery şi Olic nu au reuşit să înscrie. Ovrebo le-a dat o mână de ajutor bavarezilor eliminându-l pe Gobbi în urma unui fault la Robben, reluările TV arătând însă că decizia a fost greşită.
Apărarea părea, în acest moment, singura opţiune pentru Fiorentina, echipă care are mari probleme să obţină victorii în Serie A. Italienii s-au cantonat, astfel, în propria jumătate, iar atacanţii bavarezilor nu au reşit să le spargă reduta în ciuda formei extraordinare din Bundeliga, unde Bayern este de neoprit.
Există, însă, o vorbă care spune să nu consideri bătuţi pe nemţi până nu se urcă în autocar, iar jucătorii lui Bayern au uimit iar, "electrocutând-o" pe Fiorentina în minutul 89, când Klose, intrat pe parcurs, a trimis mingea în plasă din faţa porţii, din plonjon, după o pasă venită de la croatul Olic. Italienii au acuzat din nou arbitrajul, jucătorul lui Bayern părând să fie mult în ofsaid.
Antena3.ro

×
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close