Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Bayern elimină Manchester United din Liga Campionilor şi va întâlni Lyon în semifinale

Bayern elimină Manchester United din Liga Campionilor şi va întâlni Lyon în semifinale

Bayern elimină Manchester United din Liga Campionilor şi va întâlni Lyon în semifinale
08 Apr 2010   •   00:11


Lyon s-a calificat în premieră în semifinalele Ligii Campionilor, după ce în anii în care a dominat Ligue 1 nu a reuşit să se impună şi la nivel european. Olympique s-a calificat după ce a pierdut manşa retur a derby-ului francez cu Bordeaux, graţie rezultatului obţinut pe teren propriu, şi va întâlni în semifinale Bayern Munchen. Nemţii au şocat Manchester United pe Old Trafford şi au reuşit să se califice celor două goluri înscrise în deplasare.

Manchester United - Bayern 3-2 (4-4 la general)
Fotbalul englez şi-a văzut ultima echipă eliminată din Liga Campionilor, după ce Arjen Robben a şutat excelent de la marginea careului. Voleul olandezului, o lovitură perfectă din punct de vedere tehnic, a asigurat bavarezilor o calificare în semifinale şi trimiterea lui Manchester United după Arsenal, Chelsea şi Liverpool.

United are toate motivele să fie nemulţumită, după ce a condus cu 3-0 aproape de finalul primei reprize, după golul lui Darron Gibson şi a "dublei" lui Nani. Drumul spre semifinale părea asigurat, dar Wayne Rooney începuse să şchiopăteze şi Ivica Olic a reuşit să readucă speranţe pentru Bayern în minutul 42. A urmat o eliminare a lui Rafael pentru al doilea cartonaş galben, iar Wayne Rooney a trebuit să lase locul altui jucător. Nani a încercat să ţină Manchester în joc, dar golul lui Robben, fost jucător la Chelsea şi cândva ţinta lui Alex Ferguson, a lăsat-o pe Manchester să se concentreze asupra Premier League.

Bordeaux - Lyon 1-0 (2-3 la general)
După ce a fost eliminată din sferturile de finală în 2004, 2005 şi 2006, Lyon a reuşit în sfârşit să se califice între cele mai bune patru cluburi europene, trecând în dublă-manşă de rivala din Ligue 1, Bordeaux.

Cu un avantaj de 3-1 din manşa tur, Lyon a început bine partida din deplasare, dar atacantul Bafetimbi Gomis a trimis cu capul puţin peste poartă. Căpitanul lui Bordeaux, Alou Diarra a trimis apoi un vole în bară, înainte ca Marouane Chamakh să împingă mingea în poartă din şase metri, în minutul 45.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Liga Campionilor
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close