Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Bayern Munchen - Man. United 2-1. Victorie de infarct pentru bavarezi în sferturile Ligii (VIDEO)

Bayern Munchen - Man. United 2-1. Victorie de infarct pentru bavarezi în sferturile Ligii (VIDEO)

Bayern Munchen - Man. United 2-1. Victorie de infarct pentru bavarezi în sferturile Ligii (VIDEO)
Sursa foto: franck ribery
30 Mar 2010   •   23:35

Manchester United a scăpat printre degete o remiză la Munchen, în prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor. Bayern s-a impus cu 2-1 graţie unui gol marcat în minutul 90+2 de croatul Ivica Olic şi speră la o surpriză pe Old Trafford.
Bayern, prezentă în sferturile de finală ale Ligii Campionilor după o revenire spectaculoasă pe terenul Fiorentinei, a început cât se poate de prost meciul tur cu Manchester United. Englezii au dat lovitura pe Allianz Arena după doar un minut de joc. Nani a centrat din lovitură liberă, mingea a ajuns la Rooney care a trimis din vole, l-a învins pe Butt şi a semnat cea de-a 34-a sa reuşită a sezonului. Prima mare şansă a bavarezilor a venit în minutul 28, când Olic a ratat inexplicabil. Pranijc şi Rooney ratează şi ei, ia scorul pauzei este 0-1.
Bavarezii au echilibrat jocul în repriza secundă şi au creat mult mai mult pericol. Muller, Altintop şi Van Bommel au trecut pe rând pe lângă gol, dar Ribery a fost cel căruia i-a revenit bucuria. În minutul 77, francezul a executat o lovitură liberă de la 20 de metri, Rooney a deviat decisiv mingea şi scorul era 1-1. Manchester era să dea lovitura destul de repede, în minutul 83, dar lovitura de cap al ui Vidic a străfulgerat bara porţii lui Butt. La poarta cealaltă, Van der Sar a făcut şi el minuni la şutul lui Mario Gomez.
Există, însă, o vorbă "pe nemţi nu poţi fi sigur că i-ai bătut decât atunci când s-au urcat în autocar". Şi, aşa cum sperau suporterii din Munchen, Bayern a reuşit un gol miraculos, în minutul 90+2. Croatul Olic a luat mingea, a avansat nestingherit în careul lui United şi l-a trimis pe portarul olandez în colţul celălalt, marcând cu siguranţă. 2-1, iar Bayern merge pe Old Trafford cu un avantaj care, cu toate că a fost obţinut într-un mod foarte frumos, nu poate fi considerat decât firav.
Vezi aici golurile partidei Bayern - United.
Au evoluat formaţiile
Bayern Munchen: Butt; Lahm, Demichelis, Van Buyten, Badstuber; Van Bommel, Pranijc, Altintop, Ribery; Muller, Olic. Rezerve: Rensing, Gorlitz, Klose, Contento, Alaba, Gomez, Tymoschuk
Manchester United: Van der Sar; Neville, Ferdinand, Vidic, Evra; Carrick, Fletcher, Scholes; Nani, Park, Rooney. Rezerve: Kuszczak, Berbatov, Giggs, Rafael Da Silva, Jonathan Evans, Valencia, Gibson
Antena3.ro

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close