Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Bayern Munchen merge până la TAS ca să-l aibă pe Ribery în finala Ligii Campionilor

Bayern Munchen merge până la TAS ca să-l aibă pe Ribery în finala Ligii Campionilor

Bayern Munchen merge până la TAS ca să-l aibă pe Ribery în finala Ligii Campionilor
Sursa foto: franck ribery
05 Mai 2010   •   23:36

Comisia de apel a UEFA a anunţat, miercuri, că va menţine suspendarea de trei meciuri pe care o primise jucătorul francez Franck Ribery pentru un fault asupra lui Lisandro Lopez de la Olympique Lyon. Decizia i-a nemulţumit profund pe oficialii bavarezi, însă, care se vor adresa Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne pentru reducerea pedepsei. Suspendarea îl face pe Ribery să piardă finala Ligii Campionilor de pe 22 mai.
"Suntem extrem de dezamăgiţi de această decizie şi nu înţelegem încă de ce acel fault este considerat un act intenţionat de violenţă. Am anunţat imediat la UEFA că vom face din nou apel şi că ne vom bate pentru a ni se face dreptate, astfel încât Ribery să joace finala Ligii Campionilor", a declarat, miercuri, preşedintele clubului german, Karl-Heinz Rummenigge, potrivit Mediafax.
Pentru ca acest lucru să se întâmple, însă, ar trebui ca TAS să reducă suspendarea lui Ribery de la trei meciuri la doar unul, lucru greu de crezut totuşi. Ribery a fost eliminat direct pentru o talpă pusă pe tibia lui Lopez în prima repriză a turului semifinalei Bayern - Lyon.
Bayern Munchen va disputa finala Ligii Campionilor pe 22 mai, pe stadionul Santiago Bernabeu din Madrid, în compania italienilor de la Inter Milano.
Antena3.ro

×
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close