Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Bayern şi Barcelona, primele echipe calificate în semifinalele Ligii Campionilor

Bayern şi Barcelona, primele echipe calificate în semifinalele Ligii Campionilor

Bayern şi Barcelona, primele echipe calificate în semifinalele Ligii Campionilor
21 Apr 2015   •   23:44

Bayern Munchen şi FC Barcelona sunt primele echipe calificate în semifinalele Ligii Campionilor, după victoriile obţinute împotriva lui FC Porto, respectiv PSG.

Bavarezii, care plecau cu handicapul unei înfrângeri cu 3 - 1 în tur, au făcut o primă repriză de vis în care au marcat de cinci ori, prin Lewandowski, o dublă, Thiago, Boateng şi Mueller.

În a doua parte nemţii nu au mai forţat, iar portughezii au salvat ceva din demnitatea terfelită în prima parte, reducând din handicap prin golul columbianului Jackson Martinez.

Pentru Porto a venit pe final şi eliminarea lui Marcano, urmată imediat de golul ce a stabilit scorul final, 6 - 1, reuşită semnată de Xabi Alonso.
PSG era obligată să obţină o victorie pe Camp Nou, elevii lui Laurent Blanc fiind învinşi în tur, pe teren propriu, 3 - 1.

Barcelona s-a calificat la pas, 2 - 0 în retur, după un joc în care nu au avut mari emoţii.

Neymar a adus liniştea în tabăra catalanilor, deschizând scorul după un sfert de oră de joc, la capătul unei acţiuni magnifice a lui Andres Iniesta. Brazilianul a marcat şi golul de 2 - 0, în minutul 34, după o centrare perfectă a lui Dani Alves.

Barcelona a dictat în permanenţă ritmul partidei, ocaziile mari ale francezilor fiind puţine, catalanii fiind mai degrabă puşi în dificultate de Pique, decât de Ibrahimovic sau Cavani.

Blanc a fost trădat din nou de fundaşi, după ce a fost ridiculizat de Suarez în partida tur, David Luiz fiind visător la ambele goluri ale lui Neymar.
Miercuri se joacă celelalte două partide ale sferturilor, AS Monaco - Juventus şi Real Madrid - Atletico Madrid.

Rezultatele de marţi din Liga Campionilor:

FC Barcelona - PSG  2 - 0 (5 - 1)
Bayern Munchen - FC Porto  6 - 1 (7 - 4)

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close