Bayern ? Sporting 7-1. Nemţii, tot nemţi: nu s-au relaxat nici în retur şi visează la trofeu

10 Mar 2009   •   23:28
Bayern ? Sporting 7-1. Nemţii, tot nemţi: nu s-au relaxat nici în retur şi visează la trofeu

Chiar dacă a învins cu 5-0 în meciul tur, de la Lisabona, Bayern Munchen nu s-a lăsat până nu a şi întors cuţitul în rana celor de la Sporting. Bavarezii au câştigat şi partida retur din optimile de finală ale Ligii Campionilor, cu scorul de 7-1!

Lukas Podolski a deschis scorul în minutul 7 şi tot el l-a majorat după 34 de minute de joc. De parcă Bayern nu s-ar fi descurcat şi singură, Polga a înscris în propria poartă în minutul 39, dar Sporting a punctat şi la poarta care trebuia, prin Moutinho, cu trei minute înainte de pauză. Scorul reprizei a fost stabilit de Bastian Schweinsteiger, în minutul 43.

Nici măcar repriza a doua nu i-a relaxat pe nemţi, care au mai punctat de trei ori. Mark van Bommel a dus scorul la 5-1, în minutul 74, pentru ca Miroslav Klose să îşi treacă şi el numele pe lista marcatorilor, în minutul 82, din penalty. Scorul final a fost stabilit de Muller, în minutul 90, când a semnat cea mai ruşinoasă eliminare din optimile Ligii Campionilor.

Cu acest rezultat, Bayern a stabilit recordul pentru cel mai categoric scor general şi, totodată, a egalat cea mai mare diferenţă de scor într-un meci din fazele eliminatorii post-grupe ale competiţiei.

Antena3.ro

x close