Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Beckham: Am fost la cele mai bune echipe din Anglia, Spania, iar acum Italia

Beckham: Am fost la cele mai bune echipe din Anglia, Spania, iar acum Italia

 Beckham: Am fost la cele mai bune echipe din Anglia, Spania, iar acum Italia
20 Dec 2008   •   16:18

David Beckham a ajuns sâmnătă la Milan în compania familiei. Englezul va trece de oboşnuita vizită medicală înainte de a semna oficial cu AC Milan pentru cel puţin trei luni. Apoi el se va îndrepta din nou spre SUA unde îl aşteaptă meciurile cu Los Angeles Galaxy. Prezentarea oficială va avea loc la ora 20.
De altfel, după primele controale medicale, starul englez a făcut şi primele declaraţii pentru presa italiană. ? Această experienţă mă încântă. Milan este o echipă cu adevărat incredibilă. După ce am jucat pentru cele mai bune echipe spaniole şi engleze, acum vin la cea mai puternică echipă din Italia. Obiectivul meu este să mă antrenez şi să îm aduc contribuţia.
Pe de altă parte oficialii clubului milanez sperau ca jucătorul englez să lase un semn la MIlan, şi poate să revină la anul. ?Nu cred că poate rămâne mai mult, sunt o mulţime de clauze speciale în contractul său. A fost foarte dificil să îl luăm?.
Iar Carlo Ancelotti aprecia că Beckham ?este un profesionist foarte serios. Se vor spune multe despre el, dar important este să se antreneze bine?.
'Spice Boy' va rămâne la Milan până pe 8 martie.
Antena3.ro

×
Parteneri
Imagini spectaculoase în România - Aurora boreală surprinsă în Bacău
x close