Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Beckham: "Nu m-aş bucura să marchez împotriva lui Manchester United"

Beckham: "Nu m-aş bucura să marchez împotriva lui Manchester United"

Beckham: "Nu m-aş bucura să marchez împotriva lui Manchester United"
Sursa foto: david beckham
19 Ian 2010   •   22:18

Cel mai mediatizat fotbalist al ultimului deceniu, englezul David Beckham, nu uită de unde a plecat şi anticipează că nu se va bucura exagerat dacă va marca împotriva echipei la care a crescut, Manchester United. David Beckham, împrumutat în acest moment la AC Milan, va întâlni Manchester United în optimile de finală ale Ligii Campionilor.
"Mereu am simţit că sunt pregătit să mă întorc pe Old Trafford, iar când am aflat cu cine am picat în optimile Ligii, m-am bucurat. Va fi foarte greu pentru mine din punct de vedere emoţional, pentru că nu am mai jucat acolo de şapte ani. Dar abia aştept să vină meciul de la Manchester. Va fi incredibil să joc pe acel stadion", a declarat Beckham pentru publicaţia engleză Daily Mail.
"Nu aş sărbători dacă aş marca. Mi-ar lua o fracţiune de secundă să îmi opresc bucuria golului şi să-mi reamintesc că nu vreau să sărbătoresc golul. Cu toate acestea, nu este uşor să te abţii în asftfel, de momente, instinctele îţi spun să faci altfel", a precizat englezul.
David Beckham este împrumutat în această perioadă de echipa sa, Los Angeles Galaxy, la gruparea italiană AC Milan, până la sfârşitul acestui sezon în Serie A.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: david beckham AC Milan Manchester United
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close