Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Beckham prezintă o fotografie din timpul operaţiei la tendonul lui Ahile, în emisiune la Letterman (VIDEO)

Beckham prezintă o fotografie din timpul operaţiei la tendonul lui Ahile, în emisiune la Letterman (VIDEO)

Beckham prezintă o fotografie din timpul operaţiei la tendonul lui Ahile, în emisiune la Letterman (VIDEO)
06 Mai 2010   •   18:43


David Beckham a fost oaspetele lui David Letterman la emisiunea acestuia de la CBS, Late Show, unde a vorbit despre accidentarea sa la tendonul lui Ahile din urmă cu două luni, precum şi despre prezenţa lui la Cupa Mondială din Africa de Sud.

Beckham a explicat că a dorit să joace la AC Milan pentru a fi în formă la Cupa Mondială, dar că s-a accidentat şi a ratat astfel competiţia din Africa de Sud. "Voi fi acolo ca suporter. Voi face parte din delegaţia Angliei, nu ştiu încă în ce calitate", a declarat Beckham.

Accidentarea l-a făcut să piardă şi o parte a sezonului din MLS, lucru ce i-a nemulţumit pe şefii de la Los Angeles Galaxy. Întrebarea lui David Letterman cu privire la reacţia conducătorilor din LA a stârnit de asemenea hohote de râs în rândul spectatorilor.

David Beckham a părăsit emisiunea în timp ce pe ecran era prezentată o imagine şocantă din timpul operaţiei care l-a făcut să rateze Cupa Mondială.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: david beckham
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close