Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Beckham se va întoarce la LA Galaxy după experiența milaneză

Beckham se va întoarce la LA Galaxy după experiența milaneză

 Beckham se va întoarce la LA Galaxy după experiența milaneză
Sursa foto: BECKHAM
14 Feb 2009   •   13:31

Conducerea lui AC Milan a eşuat în tentativa de a-l transfera definitiv pe internaţionalul englez al lui LA Galaxy, David Beckham, care se va alătura formaţiei din Major League Soccer (MLS) la data de 8 martie, atunci când expiră împrumutul său la echipa rossoneră, informează Reuters.
Reprezentanţii MLS au stabilit ziua de vineri, 13 februarie, data limită până la care oficialii celor două cluburi puteau efectua tranzacţia.
AC Milan a oferit în urmă cu o săptămână aproximativ de 5,5 milioane de euro pentru serviciile lui Beckham, însă conducătorii lui LA Galaxy au refuzat propunerea, considerând suma mult prea mică.
Mijlocaşul în vârstă de 33 de ani şi-a exprimat în repetate rânduri dorninţa de a evolua şi în sezonul viitor la formaţia milaneză, pentru a păstra în continuare şanse să fie convocat în naţionala Angliei. Mai mult, şi antrenorul grupării italiene, Carlo Ancelotti, i-a îndemnat zilele trecute pe oficialii echipei rossonere să facă "toate eforturile" pentru a obţine transferul definitiv al fostului jucător al lui Real şi Manchester.
David Beckham, care a evoluat titular în toate partidele pe care AC Milan le-a disputat în acest an şi a fost rechemat de Fabio Capello în reprezentativa Angliei pentru amicalul cu Spania, va trebui să se întoarcă la LA Galxy pe data de 8 martie, atunci când expiră împrumutul său pe San Siro.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: AC Milan david beckham
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close