Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Benayoun salvează "cormoranii", dar Liverpool continuă să piardă puncte în lupta pentru titlu

Benayoun salvează "cormoranii", dar Liverpool continuă să piardă puncte în lupta pentru titlu

Benayoun salvează "cormoranii", dar Liverpool continuă să piardă puncte în lupta pentru titlu
21 Noi 2009   •   18:18

Liverpool a mai pierdut două puncte şi a rămas şi mai în urmă în lupta pentru titlu, după ce a remizat, scor 2-2, cu Manchester City, pe Anfield.

După o primă repriză plictisitoare, meciul a revenit la viaţă la cinci minute de la reluare, când rezerva Martin Skrtel a spart gheaţa şi a marcat primul său gol pentru Liverpool. Emmanuel Adebayor a egalat apoi pentru Manchester City, în minutul 69, când a fost lăsat nemarcat în careu la un corner executat de Craig Bellamy.

City a răsturnat situaţia în minutul 76, când Stephen Ireland a convertit în gol centrarea lui Shaun-Wright Phillips, însă doar un minut mai târziu Liverpool a reuşit să egaleze prin Yossi Benayoun, după ce şutul lui David Ngog a fost deviat în direcţia lui.

Egalul semnifică faptul că Liverpool a câştigat doar o partidă din ultimele zece în toate competiţiile, în timp ce City a înregistrat al şaselea egal consecutiv în Premier League.

Alte rezultate:
Birmingham C. 1 - 0 Fulham
Burnley 1 - 1 Aston Villa
Chelsea 4 - 0 Wolverhampton W.
Hull C. 3 - 3 West Ham U.
Sunderland 1 - 0 Arsenal
Manchester U. 3 - 0 Everton
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Liverpool Manchester City
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close