Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Bendtner ratează meciul lui Arsenal cu Olympiakos după ce a suferit un accident de maşină

Bendtner ratează meciul lui Arsenal cu Olympiakos după ce a suferit un accident de maşină

Bendtner ratează meciul lui Arsenal cu Olympiakos după ce a suferit un accident de maşină
28 Sep 2009   •   17:01

Atacantul Nicklas Bendtner nu va lua parte la duelul lui Arsenal din Liga Campionilor cu Olympiakos, programat marţi, după ce s-a ales cu mici răni în urma unui accident de maşină suferit pe drumul spre antrenament. Arsene Wenger a confirmat că elevul său nu s-a prezentat la sesiunea de pregătire, dar a specificat că acesta nu a suferit răni majore.

Internaţionalul danez se pare că şi-a lovit maşina Aston Martin pe drumul spre terenul de pregătire. "Nicklas nu s-a antrenat pentru că a avut un accident de maşină ieri. Din fericire nu este vorba de o accidentare pe termen lung, dar s-a rănit şi am considerat că e mai bine pentru el să nu se antreneze. Ar trebui să se recupereze până la meciul de duminică cu Blackburn", a declarat Wenger.

Poliţia a confirmat că nu au fost implicate şi alte maşini în accidentul de duminică dimineaţa. "Am fost chemaţi la ora 10:15 pentru a constata coliziunea unui singur vehicul în trafic. Un Aston Martin negru a părăsit şoseaua, iar şoferul nu a fost accidentat grav", a explicat un membru al Poliţiei din Hertfordshire.

Arsenal nu va putea conta nici pe Theo Walcott şi Denilson la partida de marţi seara. Atacantul englez ar trebui să revină şi el până la finalul săptămânii, dar Denilson va absenta cel puţin două luni, după o fractură suferită la spate. Mai mult, Manuel Almunia are în continuare probleme cu o infecţie pulmonară, astfel că Vito Mannone, omul meciului cu Fulham, va continua să îi ţină locul şi la partida cu Olympiakos.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Arsenal Londra
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close