Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Benfica a câştigat Cupa Ligii Portugaliei în faţa rivalei Sporting după 3-2 la penalty-uri (VIDEO)

Benfica a câştigat Cupa Ligii Portugaliei în faţa rivalei Sporting după 3-2 la penalty-uri (VIDEO)

Benfica a câştigat Cupa Ligii Portugaliei în faţa rivalei Sporting după 3-2 la penalty-uri (VIDEO)
Sursa foto: jose antonio reyes
22 Mar 2009   •   17:18

Benfica Lisabona, echipa care îl are în proprietate pe românul Laszlo Sepsi, a reuşit să câştige a doua ediţiei a Cupei Ligii Portugaliei, sâmbătă seară, după ce a trecut în finală de concitadina Sporting. "Vulturii" s-au impus la loviturile de departajare, după ce arbitrul o salvase în minutul 75, făcându-i cadou un penalty în urma căruia Reyes a stabilit scorul primelor 90 de minute, 1-1.
Pereirinha reuşise să deschidă scorul în minutul 48 pentru Sporting Lisabona, iar Benfica nu părea capabilă se opună mare rezistenţă şi să marcheze golul salvator. A venit, însă, gafa arbitrului din minutul 75, de care a profitat spaniolul Reyes, fost jucător la FC Sevilla, Arsenal Londra şi Real Madrid, plimbatul jucător ducând scorul de pe tabelă la 1-1. Aşa avea să rămână până la finalul prelungirilor, iar meciul a mers la "moarte subită", loviturile de departajare, potrivit Mediafax.
Benfica a câştigat cu 3-2 loteria penalty-urilor, după ce Cardozo, Davis Luiz şi Carlos Martins au înscris iar Aimar şi Katsouranis au ratat, în timp ce pentru Sporting Romagnoli şi Joao Moutinho au transformat, în timp ce Rochemback, Derlei şi Postiga au trimis Cupa Ligii în posesia rivalilor.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Benfica Lisabona Sporting Lisabona
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close