Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Benitez are 10 zile la dispoziţie să spună dacă vrea să preia Juventus Torino

Benitez are 10 zile la dispoziţie să spună dacă vrea să preia Juventus Torino

Benitez are 10 zile la dispoziţie să spună dacă vrea să preia Juventus Torino
14 Apr 2010   •   16:24


Juventus i-a dat managerului lui Liverpool, Rafael Benitez, un ultimatum de 10 zile pentru a declara dacă vrea sau nu să preia conducerea băncii tehnice a clubului din Serie A, în sezonul viitor. Spaniolul rămâne prima opţiune a clubului italian pentru înlocuirea lui Alberto Zaccheroni, alte variante fiind Massimiliano Allegri de la Cagliari şi selecţionerul Brazilie, Carlos Dunga.

Informaţiile apărute în presa din Italia despre o întâlnire între impresarul lui Benitez, Manuel Garcia Quilon, şi preşedintele lui Juventus, Jean-Claude Blanc, la Milano, par să fie fără acoperire, însă The Telegraph scrie că formaţia italiană este încrezătoare în proprţie de 90% că va reuşi să îl recruteze pe tehnicianul lui Liverpool şi speră să oboţină un răspuns privind intenţiile acestuia până la finalul săptămânii viitoare.

Deşi Benitez ar urma să lucreze sub conducerea unui director tehnic pe Stadio Olimpico, oficialii lui Juventus par să fie pregătiţi să îi ofere spaniolului autonomia de care se bucură în Premier League, precum şi o echipă tehnică numeroasă. Din aceasta ar face parte Antonio Pintus, un apreciat antrneor de fitness de la West Ham, care a lucrat cu Claudio Ranieri la Chelsea şi în Torino.

Juventus, care a avut un sezon dezamăgitor asemenea celor de la Liverpool, este în pericol să rateze calificarea în Liga Campionilor pentru sezonul viitor, dar, spre deosebire de clubul de pe Anfield, şi-ar fi rezolvat problemele de lot. Cine îl va înlocui pe Zaccheroni ar putea primi un buget de transferuri de până la 70 de milioane de lire sterline, deşi suma include probabil şi banii strânşi din vânzarea unor jucători-cheie, precum Gianluigi Buffon. Acest aspect îl tentează pe Benitez, care săptămâna trecută a dezvăluit că simte că a dus Liverpool atât de departe cât a putut fără bani la dispoziţie.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Juventus Torino
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close