Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Berlusconi îl opreşte pe Pirlo la AC Milan pentru a-şi încheia cariera în tricoul "rossonero"

Berlusconi îl opreşte pe Pirlo la AC Milan pentru a-şi încheia cariera în tricoul "rossonero"

Berlusconi îl opreşte pe Pirlo la AC Milan pentru a-şi încheia cariera în tricoul "rossonero"
Sursa foto: andrea pirlo
05 Aug 2009   •   20:04

Andrea Pirlo nu va lua calea Angliei în acestă vară, aşa cum dorea antrenorul echipei londoneze Chelsea, Carlo Ancelotti. Fostul tehnician al formaţiei AC Milan îl voia cu orice preţ pe internaţionalul italian de 30 de ani, iar conducerea italienilor dădea de înţeles că l-ar putea lăsa să plece. În cele din urmă, însă, a intervenit patronul Berlusconi şi a blocat plecarea lui Pirlo, pe care l-a declarat netransferabil.
Înainte de a anunţa faptul că Pirlo va rămâne pe San Siro până când va pune în cui ghetele, Silvio Berlusconi s-a întâlnit cu administratorul delegat al clubului, Adriano Galliani, şi cu antrenorul brazilian Leonardo, iar discuţiile purtate au avut ca efect refuzarea ofertei de 16 milioane de euro primite de la Chelsea.
"Andrea Pirlo nu mai este de vânzare, rămâne la noi. Pirlo îşi va încheia cariera la AC Milan", a dezvăluit Berlusconi, potrivit Mediafax.
Leonardo, recent numitul antrenor al lui AC Milan, este cel care iese în avantaj după acestă întâlnire, întrucât a obţinut încă o promisiune importantă din partea patronului. Berlusconi îi va pune la dispoziţie fondurile necesare pentru a achiziţiona un atacant puternic, penetrant.
"Galliani va avea la dispoziţie fondurile necesare pentru achiziţionarea unui atacant puternic, care a demonstrat de-a lungul timpului cã este un golgheter. Am identificat deja câţiva jucători care îi plac antrenorului Leonardo. La Milan există câţiva atacanţi de nivel înalt, însă Leonardo crede că mai este nevoie de unul, pentru a putea face faţă unui campionat cu jocuri bisăptămânale", a încheiat Berlusconi.
Antena3.ro

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close