Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Berlusconi o comite: "Suntem cei mai buni". Ultraşii lui AC Milan iau cu asalt cantonamentul echipei

Berlusconi o comite: "Suntem cei mai buni". Ultraşii lui AC Milan iau cu asalt cantonamentul echipei

Berlusconi o comite: "Suntem cei mai buni". Ultraşii lui AC Milan iau cu asalt cantonamentul echipei
Sursa foto: silvio berlusconi
06 Iul 2009   •   18:37

Silvio Berlusconi, patronul clubului AC Milan, este cunoscut pentru declaraţiile sale surprinzătoare, cu care majoritatea lumii fotbalului de obicei nu este de acord. Mai nou, fostul premier italian a declarat că echipa sa este "cea mai bună şi mai tehnică" din Italia, declaraţie pe care Massimo Moratti, conducătorul lui Inter, a luat-o în derâdere, spunând că singura contracandidată a "nerazzurilor" la titlu este Juventus.
AC Milan a încheiat ultimul sezon din Serie A pe locul 3, cu 12 înfrângeri din 38 de partide şi la un pas de a rata şi prezenţa directă în grupele Ligii Campionilor. Mai mult, fostul "Balon de Aur" şi probabil cel mai bun jucător al echipei, Kaka, a fost vândut în această vară la Real Madrid pentru 67 de milioane de euro, fapt ce i-a determinat pe ultraşii din Curva (Peluza) Sud a lui AC Milan dă meargă în cantonamentul echipe de la Milanello pentru a protesta. Totuşi, Berlusconi declară că nici o echipă din Italia nu are jucători precum cei ai lui AC Milan.
"Ne-am hotărât sã privim înainte, să ne împrospătăm efectivul. Oricum, echipa noastră este în continuare formidabilă şi sperăm să reuşim un sezon bun. Avem jucători ca Pato, Ronaldinho, Pirlo şi mulţi tineri promiţători. Nicio altă echipă din Italia nu are fotbalişti tehnici ca ai noştri, nici măcar Inter", a precizat Berlusconi, potrivit Mediafax.
AC Milan a avut mai probleme de efectiv în sezonul trecut, dar în acest tur în Serie A le vor reveni doi jucători foarte importanţi, fundaşul de 33 de ani Alessandro Nesta, accidentat sezonul trecut, şi mijlocaşul Gennaro Gattuso, care a avut ligamentele încrucişate ale genunchiului drept rupte şi refăcute chirurgical.
Antena3.ro

×
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close