Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Beşiktaş doboară recordul de invincibilitate de 23 de meciuri al lui Manchester United

Beşiktaş doboară recordul de invincibilitate de 23 de meciuri al lui Manchester United

Beşiktaş doboară recordul de invincibilitate de 23 de meciuri al lui Manchester United
Sursa foto: tello
26 Noi 2009   •   11:45

Manchester United a pierdut, miercuri, primul meci pe teren propriu în Liga Campionilor începând cu 2005. Echipa care a doborât mitul invincibilităţii lui United a fost una pe care puţini ar fi pariat, campioana Turciei, Beşiktaş Istanbul. "Vulturii" alb-negri s-au impus în faţa unei echipe pline de rezerve trimise în teren de Alex Ferguson cu scorul de 1-0.
Patru ani au trecut de când AC Milan a câştigat pe Old Trafford cu 1-0, în 2005, în drumul spre câştigarea Ligii Campionilor în faţa lui Liverpool. Echipa de atunci a lui Carlo Ancelotti a rămas, între timp, singura care a reuşit să pună la respect United la ea acasă. Beşiktaş a primit, miercuri, această şansă, după ce Alex Ferguson a trimis în teren o echipă de "mânji", ştiindu-se cu calificarea asigurată. Macheda, Obertan, Welbeck, Rafael sau Gibson au dominat-o, totuşi, pe Beşiktaş, dar golul nu a vrut să vină, iar turcii au înscris singurul gol după un şut deviat al lui Tello, în minutul 20.
Şirul de meciuri fără înfrângere al echipei din Manchester a fost unul impresionat, de nu mai puţin de 23 de meciuri, dintre care 17 au fost victorii, adică un record european neegalat de nici o altă formaţie, potrivit Eurosport.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Manchester United Liga Campionilor record
Parteneri
Surpriza la spitalul Pantelimon: O asistentă ar fi modificat dozele
x close